utkummm Bebegim 1 haftalik emerken ses cikariyo nasi anlatsyim kuş sesi gibi cok heycanli bi cocuk aceleci ondan olabilir mi dogdugundan beri böyle doktora ses kaydı dinlettim normal dedi ama surekli bu sekilde sesli mi emecek ki sonradan duzelir mi
sagir utkummm Eğer bahsettiğiniz cuk cuk tarzı ses çıkarıyorsa memeyi tam kavrayamamış olabilir buda fazladan gaz hava alımına neden olur. Kahverengi kısmın tamamına yakınını ağzını tam açtığında direkt verin ağzına
pozitifanne06 utkummm kaç saatte bir emsiriyorsunuz? Boğazına sıklıkla süt kaçıyo mu belki sütünüz çok fazladır
utkummm sagir yok cuk cuk degil hığh hığh gibi bi sey ama memeyi kavrayip kavramadigini nasi anlicam aadece ucunu emmiyo diger kisimlarida tutuyo aslinda
asaletsoydangelir utkummm sadece meme ucu almasın yara olur vereceğin zaman göğüs ucunu tut kenarlarıyla birlikte ver
utkummm pozitifanne06 bi buçuk saate bi emziriyorum bi iki gundur arada kaciyo ama cok değil ama sutum biraz fazla oluyo bazen ondan mi dersiniz
utkummm mrsfly ya ben emziriyom gaz cikartirken agliyo uyaniyo uyumuyo tekrar emzirmem gerekiyo e gazini arada cikarmiyom artik uyusun diye ne yapcagimi sasiriyom bazen
Yasemin158 utkummm bizimki de aynıydı soluk borusu gelişmedigi için oluyomus zamanla geçer dediler geçti ama seviyesi önemliymiş biz baktırdık burnundan çubuk soktular çok canı yandı eğer geçmezse biraz büyünce öyle götür bence canı yanıyor çünkü