EliS_ Kızım bu kadarlık 🫠beni delirtmek üzere dün geceden beri uyumuyor uyku gerilemesi varmı bu ayda ya yaşayan oldumu. 🥹
mira1903 EliS_ kizimda 5 ay 6 gunluk. dun surekli mizmizlandi. uyuyor ama surekli hareket halinde. bacaklarini kaldirip yataga vuruyor, saga sola donuyor agliyor gibi sesler cikariyor dalamayincaa derin uykusuna agliyor. bizde dun boyle bir gece gecirdik
Defnegzm EliS_ benimki beş buçuk aylık doğduğundan beri aynı çıt sese uyanıyor bütün gece ağlıyor gündüz uykuları 40 dk o da sürekli beşiği sallarsam
aytas mira1903 aynı şeyler bizdede var 5ay 20 günlük 4.aydan beri devam ediyor desteksiz uyumaya 3ayda alışamadı hala 4. Ayda bozuldu piş pişle uyutuyordum uyuyunca kapatıyordum normalde 30 dk sonra uyanıyordu bugün artık almadım telefonu yanından 2 saattir piş pişle uyuyor inşallah ona alışmaz
dilekatesz Bazen atak dönemi de uykusuzluk yapıyor, ya da diş çıkarma dönemi, benim şimdi 8 aylık oldu son iki gündür uyumuyor dönüyor uyanıyor hareket halinde böyle sürekli emesi geliyor daha dişi de gelmedi valla napacaz bilmiyorm sabır sabır
yavrukurt_ 4 ay 24 günlüğüz bizde de 2 gündür durum aynı gündüz 15 dk kendi başına asla uyumuyor ve hemen uyanıyor geri de uyumuyor
Melisamommy Aynılarını yaşadım gerçekten ve çok zor bir dönemdi salla salla kollarım kopuyordu sabahlara kadar gündüz zaten uyumuyordu 10 dk sonra uyanıyordu 4.ay ataktan sonra daha beter olmuştuk 5 buçuk aylıkken uyku eğitimi aldık çok şükür diyorum hayatımda verdiğim en güzel kararmış🥹
EliS_ Melisamommy Uyku eğitimimi verdim ben çokta iyi gidiyorduk ama dün gece ne olduysa birden bire oldu. Hiç uyumuyooo🥹
Prensesin_Annesi_ EliS_ Canım 3 ay 12 günlük aynıyız tıka uyanıyo ufacık harekete uyanıyo aynı zamanda kolik 4. Ayda gecicek dediler ama bu postları gördükçe umudum sönüyo o kadar yoruldum ki 4. Ve 5. Ayı dört gözle umutla bekliyodum umutlarım yok oldu 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
12ayaegulll Prensesin_Annesi_ sizin benegınızde kolikmiş ne belirtileri var benimkide kolik uykuları çok hafif az uyuyo 30 dk karnı şiş çok gazlı hep ağlıyor kakası genelde mukuslu köpük köpük yapıyo bazen ve çok zor yapıyo masajla hatta annem kulak pamuğuyla uyarıyo onada alıştı sanırım anne sütü alıyo aslında snlamadım artık çok yoruldum 51 günlük 3? Ayı bekliyorum bende
Melisamommy EliS_ kararlı olmayı sürdürmeye çalışın o zaman eğitim gerilemesin😅 inşallah bir an önce düzenine döner 🙏🏾
Prensesin_Annesi_ 12ayaegulll Bizde mukuslu köpüklü kaka yok bizde gaz pronlemi var kolik teshisi kondu kolik bebekler için olan mamaya gectiğimizde şükür kabızlık problemimizde bitti aglama krizlerimiz var huzursuzluk var sürekli kolik maması kullanıyoruz sap ve biogaia kullanıyoruz kolik biberonu kullanıyoruz masajlar yapıyoruz eskiye göre daha iyi ama hala devam ediyo uyku sorunu huzursuzluk ve bazende aglama krizleri 🤦🏼♀️ sizinki alerji olabilir mi doktora söylediniz mi genelde mukuslu kaka alerji belirtisi oluyor
12ayaegulll Prensesin_Annesi_ evet soyledım ama pek ilgilenmedi test yaptırıcam inşallah mama ismi nedir peki birde dalatı nasıl kullanıyorsunuz