1Elisaninannesi Merhabalar kızlar bebeğim zatürre olmuş doktor ciğerleri çok kötü dedi ilaç verdi kullan geçmezse getir dedi 😭😭😭😭 başına gelen varmı kızım ilk defa zatürre oldu bronşit falan olurdu
leopar 1Elisaninannesi 5 yaşında kızım cr 2 buçuk yaşında kardeşine bulaştırdı tam 1 ay hastalıkla geçirdik çok şükür geçti büyüğü serum verdi dr ciddi anlamda aynı gün hafifledi öksürüğü cr ateşi çok iyi gelmişti ama küçüğü 1 haftaya yakın ateşi düşmüyordu öksürüğü aynı şekilde ya ilk defa böyle bit hastalık gördüm çocuklar ğerişan oldu inliyorlardı uyuduklarında :(
Fantaezi_leydiiiy 1Elisaninannesi bundan 3 hafta önce bizde zatureydedn 9 10 gün yatiik 2 yaşında Serumlarla antibiyotiklerle tedavi edildi iyleşti çok Şükrü gecti yatırmanız daha iyi
Tesmert 1Elisaninannesi biz 46 günlükken olduk çok şükür atlattık korkmayın solunumuna ateşine dikkat edin
1Elisaninannesi terliklerimlegeldim 16 aylık ateş yok şuan keyfide yerinde fakat ciğeri çok kötü öksürüyor
terliklerimlegeldim 1Elisaninannesi Ateşi yoksa rahat atlatır hiç korkmayın ilacı aksatmadan saatinde verin ekstra bol bol c vitamini tüketsin ve yoğurt verin. Ciğerlere çok iyi gelir. Öksürmesi bir yandan iyi ciğerini daha hızlı temizleyecek. Ateşine dikkat edin aman. Allah bütün hasta bebeklere şifa versin inşallah 🙏 ❤️
1Elisaninannesi leopar benim kızımda öyle uyuyamıyor cigerinden ses geliyor çok kötü öksürüyor keşke çocuklar hiç hasta olmasa
leopar 1Elisaninannesi keşkeee keşkeee zorlanıyorlar zatürre de baya ağır ama ya dr sor bence serum verebilirse o hemen etki ediyor
1Elisaninannesi terliklerimlegeldim çok teşekkür ederim bebeğim c vitamini meyveleri yemiyor keşke yese yoğurt yiyiyor veririm ama ateşi şuanlık yok inş çıkmaz
1Elisaninannesi Fantaezi_leydiiiy ilaçları kullan bugün iyi olmazsa yarın getir dedi bugün yarın bakacam ilaç etki etmezse götürecem tekrar
1Elisaninannesi Tesmert ateş yok çok şükür inş çikmazda buhar verdim antibiyotik yazmıştı doktor verdim fakat burnu çok tıklı açılmıyor
leopar 1Elisaninannesi inşallah hemen eder dr kurtulur buhar falan verdi mi o da zatürre için iyi geliyor
1Elisaninannesi Tesmert cold mix çok öksürük olduğunda kullanilmamalı udi hindi yağı iyi geliyormu geliyorsa hemen Alicam
Tesmert 1Elisaninannesi bize iyi geldi ama sizi bilemem tabi ıntagramda misvak hatun ve çocuklar seviyor die sayfalar var oralardan aldım
-Ygtbgra 1Elisaninannesi çok geçmiş olsun 2 tane oğlum ikiside zatüre oldu büyük oğlum 52 günlüktü 1 hafta hastanede yattı şuan 9 yaşında diğer oğlumda 1 buçuk yaşında zatüre oldu hemde yazın Ağustos’ta 40 dereceyi gördü ateşi vardı oda iki gün yattı hastanede okadar dikkat etmeme rağmen nasıl oldu hala inanamıyorum antibiyotiksiz geçmiyor malesef
1Elisaninannesi -Ygtbgra bize yatış vermediler ilaç kullanın iyi olmasa getir dedi ben bugün yarın ilaçlarını kullanıcam iyi olmazsa yarın akşam acile götürecem
zehraaslan -Ygtbgra iki oglunuzda zature geçirmiş şuan kaç yasindalar biraz bilgi verirmisiniz nelere dikat etmek gerekir yazın nelere dikkat etmemiz gerekiyor bu hastalık nasıl bişey lütfen yazarmisiniz kızım dört aylliken zature oldu