Alparslann__ Şimdi ilk bebeğim herkes şey diyor pirinç unu yedir kilo alır bu doğru mu? Market pirinç unları verilir mi? Siz nasıl kullandınız yararı ne oldu
Humeyramm Alparslann__ Ben bebek irmiği kullanmıştım ilk. Birde arı mama vardı muzlu fln onlardan yapıyordum yatmadan önce zamanla onuda bıraktık
Sevgim4sana Alparslann__ bos karbonhidrat takip ettiğim doktorlar ne pirinc unu ne de irmik önermiyor bi arastırın isterseniz. Kac aylık bebeğiniz bilmiyorum ama ek gıda tüketiyorsa kaşar ve muz verin onlarda kilo aldırır.et süt ürünleri sağlıklıdır
Mirabia Alparslann__ ben trendyoldan aldım bugün seul kıtchen diye bi siteden kraker ekmek falan yaparım diye
Ipek-00 Alparslann__ oğlum ek gıdaya başladığından beri pirinç unu veriyorum ben e bebekten organik pirinç unu alıyordum kilo almakla hiç alakası yok zayıf yani benim oğlum
Alparslann__ Humeyramm nerde var bu bebek irmiği trendyolda organik ürün diye satılıyor ama herkes alıyor onlardan mı
noluyasanagenemiros Benim kızım süt alerjisi kilo alımı biraz olmadığı için ben yediriyorum pirinç unu irmik. Og natural kullanıyorum. Tabi içine meyve sebze atıyorum. Öyle vitaminli oluyor mu bilmiyorum ama bence oluyordur diye düşünüyorum
Sevgim4sana noluyasanagenemiros sizinki farklı tabi, bebeklere bir şey yedirmek zaten zor bir de alerji olunca 🤷♀️ hızlıca gecer inşallah
noluyasanagenemiros Sevgim4sana evet hemde çok zor 🥺 kesmeye çalışıyorum bakalım biz ne yersek onu yedirmeye çalışıyorum başarabilir miyim bakacağım zamanla