Hacerr Kac ögün verıyorsunuz bebegınıze acaba ve ne yedırıyorsunuz benı kızım sadece corba ıcıo başka et tvuk balık yemıyor nasıl yedırebırım
Prensesannesi33 Hacerr sabah uyanır mama içer öğlen çorba içer akşam üzeri yoğurt akşam yemek yer pilav falan uyumadan önce de süt ya da mama aralarda meyve ev yapımı kek poaça
araskuzumm0918 Hacerr sabah kahvaltı ,bir kaç saat sonra meyve sonrauyku kalkınca yemek ,genelde hergün sebze yediriyorum,üstüne biraz daha meyve,akşam çorba ,yatacakkende mutlaka muzlu yoğurt yapıp yediririm bu arada emiyoruzda
MuhammedAmine Hacerr 10 gün sonra 1 yaşına girecek oğlum bu ara benim oğlumda iştahsız 1 yaş sendromu fln diyorlar 😊normalde iştahı yerinde iken sabah bizim gibi kahvaltı ediyor sonra meyveli yoğurt kendim hazırlıyorum daha sonra akşama doğru karışık sebze tabağı yapıyorum akşamda bizimle beraber akşam yemeği yiyor yatmadan 2 saat önce muhallebi hazırlıyorum içine ceviz fındık ve yeni yeni bal koymaya başladım . Ara öğünlerde mama içiyor artık beni emmiyor bizim bu şekilde . Ben hiç püre yapmadım çatalla ezdim verdim ve kendinin yemesine izin verdim meyve yada başladığım sebzeleri yiyebileceği gibi küçültüp mama sandalyesinin tepsisine koydum kendi aldı yedi bu sebeple katı gıda yedirmekte zorlanmadığımı düşünüyorum sende deneyebilirsin😊
Mineebd Hacerr sabah 7.30 gibi babamız işe giderken mama içiyor. 10.30ta kahvaltı. 13’de süt ve uyku 15’te çorba 17de süt ve uyku. 19.30’da akşam yemeği biz ne yiyiyorsak. Aralarda ufak atıştırmalıkları oluyor. Gece 9-10 gibi arı mama yer su içerek uyur 🙏🏼 Benim oğlumda ekstra köfte tavuk tek verdiğimde çok yemez. Mutlaka yemekleri küçük tavuk parçalı yada kıymalı yapmaya çalışırım. Sabahları mutlaka 1 yumurta yer. Ve gün içinde mutlaka yoğurt yediririm...
Deniz09 Benim ki de ayni corbanin icine et tavuk katip robottan kesirip verebilirsin ben oyle yapiyorum ozaman yiyor .benim ki sabah 7 de once mamasini icer cunku emmiyor 9.30 da falan normal kahvalti uyumadan once mama icer uyaninca oglen corbasini icer aksam tekrar corba yatmadan once mama icer uyur gece uyanmaz ara ogunler veren oluyor ama bizimki yemiyor hic ara ogun olarak meyve veya yogurt verebilirsiniz.kolay gelsin
Nazlicicegim Prensesannesi33 merhaba 🤗Bizim beslenme şeklimizde sizinki gibi. Bişey sorabilir miyim bir öğünde kaç cc mama içiyor?
Prensesannesi33 Hacerr emmeyi bıraktı kızım 14 aylık şu an 1 ay su karıştırıp verdim 1 aydır sade veriyorum
Tontisimm Sabah uykusundan uyanınca pınarın devam sütünü veriyorum çünkü emmiyor. 10.30 gibi kahvaltını yediriyorum. 12de tekrardan sütünü içip öğlen uykusuna yatar. Saat 2de Kalkınca çorbasını içiririm. 15.30 gibi az yoğurt yer. 5te süt içip tekrar uyur saat 7de uyanır. Meyve yaparım onu yer. Akşam 20.30 gibi akşam yemeğini yer bizimle bu kadar gece de mamasını yapıp yediririm uyur.
Hacerr Tontisimm kac aylık bebegınız acaba benim kıxım 13 aylık ve. Hamileyim bırakmayı dusunuyorum emzırmeyı mama yemuo acab sut yeterlı oluyor mu
Tontisimm Hacerr benimkide 13 aylık gece 4 veya 5 gibi süt içiyor doyuyor demek ki uyanmıyor saat dokuza kadar
Prensesannesi33 Sadece sabah ve akşam içiyor maksimum 200 içiyor bazen 150. Ama ben onu öğün olarak değil de ara öğün gibi sayıyorum çünkü daha çok yemekle karnını doyurmak istiyor 😂
Nazlicicegim Prensesannesi33 yani iki öğün toplamında 400 cc mama içmiş oluyor değil mi? sizinki maşallah mamayı içiyormuş benim kız içmiyor 😞
Pinkbery Hacerr sbaah uyanınca mama 2 saat sonra kahvaltı. İşim varsa bulamac ile hepsini karıştırıp yediriyorum. Peynir yumurta avakado bisküvi atıyorum ceviz ve badem katıyorum en sonda bal katıyorum,😃 Ama genelde dereotlu veya kekikli omlet yanında labne ve kaşar peyniri yer. Kahvaltıdan 1 saat sonra 1 kaşık pekmez yedirip 10dk sonrada meyve yediriyorum. Sonra uyuyor oglen kalkınca sebze çorbası veya tarhana yada diğer corba cesitlerinden yiyor. Bırkac saat sonra yogurt veya kefir yediriyorum. Aksamları değişiyor. Kofte balık bazen makarna pilav yada yine başka bir corba. Gecede yatmadan önce yine devam sütü. 🤷 Her corbasını genelde et suyu ile yapıyorum. Sebzelerdede kıyma atıyorum kucuk bir top. Kofte yiyecekse diğer yemeklerine koymuyorum et.dönüşümlü