Aliceharikalardiyarinda Evet kızlar benim oğlum 9 aylık ve yumurta sarısını asla yemiyor. Yaklaşık 40 farklı tarifle denedim asla yemiyor çocuk 🤦♀️🤦♀️ bende öyle bir tarif var ki yumurta yemeyen çocuğu bile yalvartır dediğiniz bir tarif var mı 😁😁
FiltreKahve Aliceharikalardiyarinda hiiç zorlamayın diretmeyin hatta bırakın unutsun yumurtayı. 2 yaşına kadar ağızlarına sürmedi ikizlerim. Kokuyor bu pis bu yemem diyerek reddettiler. 2 yaşlarında bir gün sofrada menemene ekmek bandılar büyük ihtimalle bizi izlediler o esnada. Ertesi gün omlet yaptım kaşarlı bir yumurtadan. Yarısını birine yarısını diğerine verdim. 3 gün hiç vermedim. 4. Gün birer yumurtadan yaparak verdim yediler. Lüle anda menemen omlet ve göz yumurta olarak yiyorlar ama haşlanmış asla ağızlarına sokmuyorlar. Hiç üzmeyin kendinizi elbet bir gün yiyecekler. Zeytini ilk kez bu sene 3 yaşında yediler mesela. Asla zorlamadım sofradayken bir an da alıp ağızlarına attılar.
Sontvbukucu Aliceharikalardiyarinda yemiyorsa verme aradan zaman gecsin tekrar teklif et yeni bir besin gibi 😂
Melis1706 Aliceharikalardiyarinda sevmiyordur olabilir zorlamayin ileri dogru biraz daha unutunca verirsiniz.benim kizim mesela muxu yasindan sonra sevdi
Aliceharikalardiyarinda bomgomy doktor vereceksin dedi de ondan yoksa neden deneyeyim bu kadar. Zorlamıyorum ayrıca deniyorum sadece. Bir şekilde yedireceksin gerekirse çorbaya koy diyor adam ben napayım
FiltreKahve Aliceharikalardiyarinda çok ilginç. Çünkü bu şekilde zorlayarak daha çok tiksinebilir çocuk
oglumubeklerken Aliceharikalardiyarinda doktorunuzun dedigi gibi çorbaların içine katabilirsiniz öyle de yemiyor mu? Mesela sabahları krep pankek vs yemiyor mu asla
hvva Aliceharikalardiyarinda 2 yaşına gelecek nerdeyse halaaaaa yemiyor peynir de yemiyor çok seciylr çok ömrümü yedi bitirdi bu huyu
sonmel Aliceharikalardiyarinda benimki beyazini bile yemiyor, ama geriye kalan her seyi yer. Sebzeleri doya doya yer ozelikle brokkoli felan, ama yumurtayi agzina surdurtmez. Her seklini denedim yok 🤣
sonmel Ha pardon ek olarak yazmayi unutmusum; Sadece su sekilde sarisini yedirebiliyorum, oda patates haslayip icine haslanmis yumurtanin sarisini eziyorum, semizotu zeytinyagi anca bu sekilde yiyor
Aliceharikalardiyarinda FiltreKahve evet de 1 hafta önce kontrolü vardı tekrar ısrarla sordum zorunda mı dedim yumurta sarısını yemeye. Evet dedi. Ondan alacağını hiçbir besinden alamaz dedi
oglumubeklerken Aliceharikalardiyarinda bacım 9 aylık bebek kaç tane krep yer ki zaten 1 2 tane yediyse maşallah 🫠🙂