goktugkerem 2.5 aylık bebeğim biberonla besleniyor beslenmesini hiç artırmıyor ne kadar aç olursa olsun max 60 cc besleniyor. Bu durumu yaşayan anneler ne yaptınız ?
OrdekYavrusu goktugkerem kilo alımı nasıl? Beslenmedem yarım saat sonra tekrar mama vermeyi demeyin isterseniz
TV_Telefon_Tablet_Seker-YOK goktugkerem takipli doktorunuz var mı öncelikle ona danışsanız sağlıksal bir sorun mu kilo alım durumuna bir baksa ona göre yönlendirse. çünkü kilo alımı yeterliyse büyüdükçe arttırabilir cc sini başka bir durum varsa da en iyi doktorunuz bilir
zk1611 goktugkerem kaç saatte bir veriyorsunuz ve mama mı sadece kilo alımı iyiyse sıkıntı yoktur heralde çünkü her bebek farklı benim bebeğimde hem emip hemde günde 4 kere 120 cc mama veriyorum ama her mama arası 4-5 saat geçmiş oluyor
Zeyer4141 goktugkerem benimde aynı şekilde 60 cc den fazla içmiyor günde 3 kez veriyorum aralarda da beni emiyor
goktugkerem Beni hiç emmiyor sağarak veriyorum anne sütünü de aynı şekilde içiyor mama denedim onda da aynı şekilde olunca tekrar anne sütüne döndüm kilo alımı şu anda iyi doktora danıştık. Kilosu da tam sınırda