Sedmom Arkadaşlar yarın ablama misafirliğe gideceğim ablamın evinde kedi var şehir dışında ablam 1 gece kalacagiz kedinin odası var orda duruyor genelde benim bı korkum yok ama eşim çok endişeli çünkü kızım ağzıyla herşeyi keşfetme döneminde acaba bı sorun olur mu ki
tuuugc Sedmom hiç bir şey olmaz bizde kedili ve bebeğiyiz. İnstagramda sifa.bebek hatta sadece ilk defa panik yapmayın kedi koklamak isteyecektir koklatın kedi zaten bebeğinizden korkup yanına gelmek istemeyebilir stres yapmayın yeter. Ne kadar sakınırsanız o kadar ilgisini çekebilir
Aliceharikalardiyarinda Sedmom bebeğinize kediden değil insandan daha çok bakteri, virüs ve hastalık geçer. O yüzden evdeki kediden değil insanlardan endişe etsin eşiniz 😊
Sedmom adaatuna ablam o konuda çok titizdir aşılarını felan yaptırır ki kedi 2 yıldır ablamla olduğu için sakin bı kedi
Sedmom tuuugc Teşekkür ederim evet dediğiniz gibi geçen hata ablamın arkadaşı gelmiş yürüyen bı bebek aslında ama ondan korkmuş ve yanaşmak istememiş. Teşekkür ederim yardımınız için ablama sürpriz yapacağım için bı de kırmak istemedigim için soramadım ona benim içim rahat ama eşim tedirgin birazcik
tuuugc Sedmom ya evet sizi çok iyi anlıyorum bizim de kedimiz 2 yıldır bizde şu an 2 aylık bebeğim var kedimiz çok kıskanıyor zararı yok bebeğe ama sıkıntı yaşıyoruz yoruyor bizi geçen gün eşim dedi çocuğu zorla uyuttuk eşimin kucağında kedimiz de eşime gitmek istiyor atlayacak gibi oldu eşim direk al bunu çocuğun üzerine atlarsa salarım artık dedi he salacağından mı asla ama işte 😃
Sedmom Aliceharikalardiyarinda aslında yukarıda da belirttim ağzıyla herşeyi keşfetme döneminde olduğu için endişeli aslında yani böyle tepki vermemeliydiniz eşim hayvanları çok sever sadece acaba tüy kaçma ağzına konusunda endişeli zaten tepki verdiğiniz bı insan olsaydı doğum yapmadan önceki gün kedimiz bize misafirliğe gelmişti yani durum hastalık virüs değil
Sedmom tuuugc yani ikiside çok değerli evlatlar o da bı evlat tabi ki ama işte tedirgin olduğum konu aslında tüy yutması felan açısından bı de atlama konusu şimdi bebekler anı tepkilerden oldukça korktukları için kediler de dogalsri gereği o şekilde hareket ettikleri için ilk kez yanyana gelecekler sonucta
Sedmom KahveliVera ne güzel baştan beri yanyana olunsa tedirginlik gibi bı durum zaten olmaz tabi ki hep beraber mutlu olursunuz inşallah evlatlarınizla 😊
Aliceharikalardiyarinda Sedmom tepki vermedim ki fikrimi söyledim sadece. Kedi, köpek ile yaşayan, büyüyen hatta uyuyan bebekler ve çocuklar var. Onlara o tüyden kıldan birşey olmuyorsa sizin bebeğinize 1 günde birşey olmaz. Eşiniz yersiz endişe ediyor.
tuuugc Sedmom yok yok kediler bebek varken inanılmaz sakin oluyorlar hatta ortalığa bile çıkmıyorlar eğer bebeğiniz yürüyorsa kediyi sıkıştırmasın sadece ama daha öyle yatan bebekse hiç korkmayın koklamasına izin verin ama mutlaka
Mnli Sedmom kedim var 2 çocuğum var kedim çocuklardan önce vardı hiç ayırmadım hiç bir şey de olmadı şükür
Sedmom tuuugc söyle ne yürüyor ne yatıyor yürütece bağımlıyiz bu ara bı sıkıntı olmaz tahminimce ya inşallah
tuuugc Sedmom hiç korkmayın hiç bişey olmaz bide yürüteçle geziyorsa korkar çıkmaz meydana pek anca bi gelir ilk koklar gider siz ne kadar sakin kalırsanız o kaçar iyi
Birdunyabircennetannesi Sedmom 2 kedimle birlikte uyuyor oğlum😅 Hiçbir şey olmaz tam tersi hayvanla büyüyen çocuk daha merhametli oluyor hem gidin sizinde sahiplenesiniz gelir Muhteşem hayvanlar kediler Zararda vermezler asla bebeklere
Sedmom Birdunyabircennetannesi bende çok istedim fakat hamileliğim zor geçtiği için alamamıştik daha sonra da bebeğim solunum dan kaynaklı kuvezde kaldığı için doktorum sahiplenmem için yaşını beklemenin daha sağlıklı olacağını söyledi