Karacahanim Kargo ücreti çıkmaması açısından Bursa İnegöl içinde satmak tercihimdir. Ama heryere gönderim yapabilirim sorun değil. Az kullanılmış güzel, sağlam bir ürün. Sağ üst köşesini eşim arabaya koyarken sıkıştırmış bu yüzden çok hafif deforme olmuş. Yakından cektim ama hiç bir sorun teşkil etmiyor. İhtiyacı olanlar yazsın 400 tl ye vericem. Komple kumaşı çıkıp yıkamaya uygundur. Yıkadım tertemiz gönderim yapicam.
Dokuzkasimbebesi Karacahanim daha uyguna verme şansınız yok mu yanı durup durmayacağını bilmiyorum bi bunu denemedik alıp kullanamazsak kötü olcak 🙁 250 derseniz alabilirim , ve şu anda 3 aylık mak 3 ay daha kullanırız
Karacahanim Dokuzkasimbebesi ben sıfırını bile o fiyata almadım. İhtiyacı olan birinin işini görsün diye kar yapmadim gerçekten. Zararına gitmesinden se ilerde 2. Çocuğuma kullanirim. Son fiyatim 400 malesef.😊
Asl-2694 Karacahanim 790 tllik urunu 400 e veryrm dysnzda soncta kullanilmis yani ikinci el daha ucuza vermeniz lazm ztn normal olani bu sıfır urun dgl sncta ve deformesi var yani bncede 400 cok
Karacahanim Kbrn10 bebeğiniz güçlü ve hareketliyse hareket ettirebilir. Ama öyle otomatik sallanma özelliği yok
Karacahanim Asl-2694 ne diye eleştiriyorsun o zaman Hey Allahimmm. Vallahi kaos ortamı olsun diye kullananlar var şu uygulamayı.