ZeynepTC Kızlar ikizlerim 1 saat uyuyor 1 saat uyanıklar sonra tekrar uyumak istiyorlar döngü normalmi acaba bir uyumada en az 2-3 saat uyumaları gerekmezmi sizin bebişlerin uykusu nasıl
sgs ZeynepTC 3bucuk aylık bebem sadece gündüzleri 40 dakka kadar uyuyor kalktığında ise 1 buçuk saate ayakta asla uyumuyor
sgs ZeynepTC gecemiz günü gününe değişiyor bazen gündüz gibi uyanip birdaha uyumak istemiyor bazen de rüya öğünü gibi yapıyorum kiprdandigi anda emzirip geri uykusuna dönüyor. Maalesef hâlâ oturmuş bir rutinimiz yok. Gece 11 12 gibi uykuya yatıyor erken uyutmayi denesem bile olmuyor
adaatuna benim bebeğimde bazen 45 dk bazen 1 saat uyuyor sonra 1,5 saat uyanık kalıyor tekrar uyuypr normal geliyor bana
ZeynepTC adaatuna bana az geldi demekki normal bir saat dilimiymiş bende benim bebeklerm bozuk diyordum 😂😂
ZeynepTC sgs bizimkiler akşam 8-9 gibi yatıyor bazen 8 bile görmüyorlar sabah 6 da kesin uyanıyorlar gündüzü dert ettim kendime az uyuyorlar diye demekki normalmiş
sgs ZeynepTC ay ne kadar güzel ya erkenden gece uykusuna yatmalari maşallah diyeyim nazar değmesin 😌😊