bsrshtrk GMm41 sakin ol sadece kusma süt alerjisi olduğunu göstermez. Reflü olabilir. Maması sevmemiş olabilir.
byznva GMm41 şimdi doktordan geldik reflü diye 1 aydır emdiğini kusuyor çocuğum. Diyet verdi doktorumuz büyük ihtimalle süt alerjisi
yenianne9087 byznva merhaba baska ne belirtiler vardı benim bebegim de 15 gunluk her zaman olmasa da emdikten sonra hafif cıkarıyor, yüzünde ve vucudunda kırmızı sivilce gibi kızarıklar var bende supheleniyorum salı gunu goturecegim de doktora sizin de boyle miydi
Syhn26 yenianne9087 bizdede aynısı 1 aylık yüzünde sert kırmızı kabarcıklar çikti bide hafif kusmaya başladı her emme sonrasıbende göturucem bakalım
byznva Syhn26 bizde de yüzünde kabarcıklar çıkınca artık süt alerjisi diye düşündüm. Ama kanlı kaka dışında tüm belirtiler var. Kusma,kakada mukus,sürekli ağlama,gaz sancıları,burun tıkanıklığı, gürültülü kakalar…
byznva Zeynep-1234 bizim süt alerjimiz kesinleşti. 2 haftadır diyetteyim. Yanında dana eti ve susam da diyete dahil. Alerji mamasına başladık. Kızarıklıklar, gürültülü kaka geçti. Kusma ve mukuslu kaka devam… kusmasından gerçekten tükendim ama
iremosa Merhabalar ben de dün akşam yoğun mukuslu gördüğüm kaka sebebiyle bundan şüphelendim. Siz teşhisi nasıl aldınız acaba sadece eliminasyonla mı? Kan ve deriden çıkmıyor dediler bana o yüzden soruyorum. Geçmişler olsun mu diyeyim size de ne diyeyim bilemiyorum, beterinden korusun Rabbim 🙏🏻