Elvn94 Bebelac gold 1 kullnyordm memnundum 2de ishal oldu ama diste cikarcaz ishal ilcai kullnyorm ama yinede duzlmedi mamadan olablr mi ishal yapmayan mama onersi 2 numara
Brcc Elvn94 2.numaraya direk geçiş yapmayın 1 2 gün ikisini karıştıripta verin ondan sonra 2.numaraya geçin diş dönemide ishal yapar
Sey Elvn94 mamaların bütün markaları ishal yapmaz kabız yada gaz yapar dişe bağlı olabilir takip edin
mnetsrn34 Diştendir mamadan olacak olsa 1 numarasında da olurdu. Deneme olsun diye 1 numarasına devam edin biraz daha hem içiniz rahat eder
fatmakaraca canım deneme yanılma yap, 1 ve 2 arasında zaten 1 kalori var, 1 al ondan ver, geçiyor mu bak, geçmiyorsa diştendir
guvesra mamadan değildir diş çıakrıyorsanız diş döneminde ishal oluyor zaten. bebelac gold çok iyi bir mama
Elvn94 faziletgurses ferrum kullnyrm canm kullndgmdan beri ishal olamdi ama su dis bi ciksaydi mama degstrdm
Seyma1912 Elvn94 hiç böyle bir sıkıntı çekmedim 1 numara olarak humana kullanıyordum mesela farklı marka olmasına rağmen kabız olmadi