Barandilan Hanımlar meraba 6.5 aylık oğlum var ben birşeyi merak ediyorum ama bebeğime mesela bu sabah kahvaltı yaptırdım daha sonra mama vermem gerekiyo mu yani her ek gıda sonrası mama yapmalı mıyım 1 çay bardağından biraz eksik yedi öğününü
UcuBulunamayanBant Barandilan ben vermiyordum sabah ve aksam ki mama ogunlerinin yerini kahvalti ve çorba alıyordu
BelaCivciv Barandilan Ne yedi mesela? 6. ayda başladıysanız ek gıdaya öğün değil tadım yapmanız lazım.
Barandilan bomgomy havuç haşladım bebe bisküvisi yarım yumurta sarısı pekmez lor peyniri ezdim verdim
fatmakrks Ben de vermiyorum aslında bebeğimin durumuna göre eğer huysuz ve huzursuz değilse vermiyorum ama bazen huzursuzlanınca istediğini anlıyorum o zamanlar veriyorum
Barandilan BelaCivciv 3 gün kuralına uymadım ben tercih meselesi tabi herkes bebeğini daha iyi biliyo tanımları bitirdik 5.5 aylıkken doktorumuz başlayabilirsin dedi şimdi de öğün olarak verdim sabah havuç haşladım yarım yumurta sarısı bebe bisküvisi pekmez ve lor peyniri verdim