elifhumaa Kızlar kızım 1 haftadır emekleme hazırlıkları yapıyor dizlerinin üzerine durup sallanıyor birkaç gün ben alıştırma yaptırdım öğrendi diizlerini çekmeyi ama cesaret edip öne gidemiyor ne yapabilirim acaba gekistirmesi için
Binnur_cam elifhumaa bi video izlemiştim emekleme pozisyonunda bebeğin bacaklarını arkadan kendini ilerletiyodu emekliyor gibi .. Kendin emekle yanında dizlerin üstünde git ben çok yaptım 😅😅😅
ayse6363 elifhumaa genelde ne zman emeklıyorlar gene olarak kızım 8 aylık yuz ustu uzandırdıgım zmaan aglıyor ama yürütmeye kalktıgımız zaman cok güzel adım atıyor
Alparslannesi elifhumaa emekleyince daha karışıyor işler ama bi o kadar da rahatlıyorsun mutfakta o kendi halinde oynarken işlerimi yapıyorum. en fazla 2 haftaya emekler canım oğlumda dizlerin üstüne gelip öne geri yapıyordu 2 haftaya emekledi sevdiği oyuncağı gösterdim ben sürekli gel gel yaptım bacakları arkadan destek verdim o kendini iktirdi.
elifhumaa Binnur_cam onu denedim hemen bırakıyor kollarını 😂😂😂 kendim de emekliyorum önünde insan heyecanlanıyor biliyorum halbuki emekleyince işler iyice karısacak 😂😂😂
elifhumaa Aybirkorunbe koyuyorum o zaman emekleme pozisyonuna geçiyor ama kendini ileri atamıyor ağlıyor sonra bazen de sürünüp alıyor
elifhumaa 9595959 6 ay 7 günlük daha emekleme yok ama Toto kalkıyor yukarı öyle ileri geri sallanıyor 🤭 emekler inşallah ama emeklemeye bile bu bir gelişim basamağı olmadığı için sorun değilmiş emeklemeden direkt yürüyen bebişler varmış
elifhumaa ayse6363 onu bilmiyorum benim kızım şu an 6 ay 7 günlük ama emeklemek zaten bir gelisim basamağı değilmiş emeklemeden yürümeye başlayan çok bebiş varmış yürüme arkadaşı alım bence yürümesini hızlandırır
Cisemcagan17 ayse6363 bizimkide ayni5 dk yuzustu duramiyor aglamaya basliyor dediginiz gibi yurumeye gelince yuruyor
elifhumaa Binnur_cam annelerin yüzü güler mi hep bir sorun hep bir atak 😂😂😂😂 yine de heyecanla bekliyoruz işte 🥰
ZeynepAda11 elifhumaa bizimde öyle hareketler yapıyordu 6. Ayında sallanıyordu şinav pozisyonuna geçiyordu 7. Ayda emekledi evi talan ediyor 😮💨
elifhumaa ZeynepAda11 ay artık canı sağ olsun diyorum ben beni uykusuz bıraktığında 😂 uyuturken nasıl oluyor bizim kız yatırıyorum yüz üstü dönüp emekleme pozisyonuna geliyor şu an emekleyince nasıl baş edeceğim bilmiyorum ya
dilekatesz elifhumaa benim kızım götünü havaya kaldırıp sürünüyor 😂 öyle öyle baya gidiyor 8 aylık oldu yeni
elifhumaa dilekatesz onu keşfedemedi daha 🤭 bazen nasıl beceriyorsa sürünüyir ama az sonra yapmıyor bir daha
ayse6363 Cisemcagan17 walla yürütecte cok güzel yürüyor ordan oraya gidiyor ama yüzüstü iki üç gündür her dakka koyuyorum ayaklarından da destek yapıyorum kendini itikliyor ki öyle alıştı yoksa durmuyor