Nurdanyigit Günaydın Anneler oğlum 3.5 yaşında su gibi konuşurken birden kekelemeye başladı başına gelen bilgisi olan varmı ne yapmam lazım. Konuşurken çok üzülüyorum
etuerk Nurdanyigit herhangi bir travma mı yaşadı geçen izlediğim videoda çocuğa ani bağırmalar onun korkmasına sebep olmalar tetikleyebilirmiş. Fazla gecikmeden destek alın bence
hndathn Pedagoga gidin. Ancak o net cevap verebilir size psikolojik mi fizyolojik mi olduguna dair. Ona göre bir yol cizersiniz
glsm2203 Benim oğlumda 2,5 yaşında herkes nasıl çocuk bu masaallah derken 4 gündür felan kekelemeye başladı bende doktordan randevu aldım goturcem çok üzülüyorum siz naptınız acaba niye böyle birşey oldu anlamadım 😕
glsm2203 Angelangelll Doktor bu yaştaki çocuklarda genelde geçici olduğunu bir çok çevresel faktörün çocuğu etkilediğini belirtti telefon tablet korku anı yaşadığı bir olay anne baba kavgası yeni bir kardeşin doğması bir çok sebep olabilirmiş yada çok konuşan çocuklarda hızlı öğrenen çocuklarda sürekli bir şeyler öğrendiği için de dil kekemeligi olabilirmiş doktor bir çok şey belirtti çocuğa müdahale etmiyoruz suanlik en az 6 ay veya 1 sene geçmesi gerekiyor dedi illa bir şey olacak değil gelişimsel bazı çocuklarda olur dedi ben kendim ekstra bir şey yapmıyorum suanlik
123defne gzgnx benim çocuğumda 3 yaşına girecek aynı durumdayım cümlenin ilk harfi uzatıyor sonrası normal ama daha önce çok sık yapıyordu
glsm2203 gzgnx Tamamen geçmedi malesef birseylerden korktuğu zaman tetikleniyor kekemeligi bende anlamadım