Emr066 Kizlar haftaya randevum var bakir spiral taktiracagim, cok korkuyorum aci hissedermiyim ve ben hiç adet sancisi yasamadim aceba taktirdikdan sonra sanci yasarmiyim.. cok terettütlüyüm taktiranlar yazabilirmi sizce taktiriyim mi nolur yardimci olun
Enlsr Emr066 hiç korkulacak bişey yok ya etrafımda taktıran insanlar şöyle acıyo böyle acıyor diyerek beni korkutmuşlardı elim ayağım titreye titreye gittim hiçte anlatıldığı kadar değilmiş
Sesss_s Emr066 toplam 2 dk sürüyor benim rahim agzı yaralarım vs sorunlarım vardı be alttan muayne bike cok canımı yakardı 2 dk sonrasında Biraz agrı var tabiki ama ilk bir hafta dikkat edin agır kaldırmayın agır iş yapmayın düzgün yerleşsin
DogaKusunAnnesi23 Valla bende taktırmayı düşünüyorum canım acır mı korkusuna erteliyorum ama yapacak bir şey yok 😬 kol altı spiral düşünmüştüm ondan vazgeçtim arkadaşım kullanıyordu memnun kalmadı adet olamıyordu birde 14 kilo aldım demişti haliyle gözüm korktu vazgeçtim. En mantıklısı ve hormonsuz olan bu spiral bence..
Eo41 Ben taktırdım 10 yıl korumalı bakır sprıel, normal doğum yaptıysanız sprıelın acısını anlamaz sınız bile öyle korkulcak bır acı yok hafıf kramp gıbı agrı oluyor okadar oda 1 dk fılan geçiyor
Emr066 Eo41 saol canim taktiriyim bende ozaman sonrasinda cok korkuyorum agrim felan olurmu diye sende adet sancilarin cok oldu mu?
Eo41 Sadece sonrasında bıraz bel ve karnında agrışar oluyor ama öyle abartılcak gıbı degıl arada bı agrı vurup gecıyor onun dısında bır sorun gormedım yenı taktırdım bende o yüzden henüz daha adet olmadım bakalım duzenı bozulcakmı kaç gün sürücek adetım bende bilmiyorum kımı çok kanama oluyor bozuluyor diyor kımıde değişmiyor dıyor yaşamadan bılmeyız🌼