Emirinannesi12 akitfliğinizi sağlıyorsunuz ve alışveriş yapmış oluyorsunuz belli bir ciro puanına ulaştıktan sonra da kariyer almaya başlıyorsunuz kariyer almaya başladıktan sonra da zaten para kazanmaya başlıyorsunuz ekibinizi biz sağlıyoruz ama benim çevrem var kendi ekibimi kendim kurarım diyorsanız 3 kişi 1 kişi 2 kişi hiç fark etmez getirin kendi ekibinize dahil edin zaten zamanla büyüyen ekibinizle de kazanmaya başlayacaksınız onların yaptığı alışverişten yaptığı satıştan sizin de ciro puanınıza etki edecek satışlar olacak zaten onların girdiği her satış her sipariş sizin ciro puanınıza etki edecek eğer yine satış yapabileceğim bir çevrem var diyorsanız da ürün leri sistemden kendiniz %30 indirimli alıyorsunuz dışarıya satarken de %30 kar marjı koyarak satıyorsunuz buradaki ara fark da zaten sizin oluyor atıyorum bir ürün 70 lira siz bunu 70 liraya alıyorsunuz dışarıya %30 kar marjını koyarak 100 liraya satıyorsunuz katalog fiyatına ama benim çevrem yok diyorsanız da zaten satış yapmaz zorunluluğumuz Yok 3 tane zorunluluğumuz var dediğim gibi birincisi aylık 400 liralık aktifliğimizi sağlamak ikincisi zoom eğitim programlarına katılmak üçüncüsü de sabır emek ve Özveri