harununannesii0 Bir gün vermeyi unuttum diye kahır olan ben, ve asla vermeyip çocuğumu bu tür şeylere alıştıramam diyen fenomenler var bu konuda neler düşünüyorsunuz arkadaşlar ?
Eylul301023 harununannesii0 bende bazen unutuyorum aklımdan cikiyor günün stresiyle ve vicdan azabı çekiyorum hemen
Fantaezi_leydiiiy harununannesii0 diyen fenomenler var bu konuda Banane diyroum Benım çocuğum Onun çocuğu kendisi bilir
Elmsnghn harununannesii0 Dr normal yetişkinlerin bile kullanması gerek diyir. O fenomen bozuntulari hangi diploma ile bunu söylüyorlar.
hanimefendii harununannesii0 ilk bir iki ay dışında böbreğinde kristal oluştuğu için(doktor önerisi ile) d vit ve rahatsız olduğu için kan ilacı vermedim. İkisi de hep iyi çıkıyor değerlerinde maşaallah. Pekmez ve peynir her gün muhakkak yediriyorum. Yoğurt da mümkün mertebe vermeye çalışıyorum. Yani unuttuğunuzda vicdan azabı çekmeyin olmasa bile oluyor :)
harununannesii0 Fantaezi_leydiiiy Tabiki orası öyle ama, bunlara uyup çocuklarına vermeyenler var bence topluma kötü örnek oluyorlar
tuanamoms_07 Böyle insanları anlayamıyorum d vitamini yetişkinlerin bile kullanması gereken bişey. Ayrıca kol ayında çocukları hastalıklardan koruyor. Bence doktorları dinlemek gerekiyor
Gizzzzz-giz harununannesii0 böyle düşünenler yüzünden kızamık hastalığının yüzde 40 artmasııııı herkes kendi çocuğunun sorumluluğunu bilir boşver