Azizeumut11 Kızlar ben bu gardrptan 2 tane ilk arabam aldım ama bı kaç gündür kargoya vermedi aldığım kişi baya da para ödedim mesaj attım göndermek için günlük kod varmış onu kullanmamız diyor acaba dolandirildim mi
Azizeumut11 Azizeumut11 kargolamak için günlük kod diyor günlük limit kotası varmış yoksa ayrıca kargo ücreti alınıyormuş böyle bişey olabilirmi
Cihangiriinannesii Azizeumut11 evet PTT disinda bir kargoya verirse mümkün her kargonun kotası var dolduğu zaman kod alamıyorsunuz ama pttden her zaman verebilirler pttden vermesini rica edebilirsiniz. Bir de uygulamada dolandirilma gibi bir durum söz konusu olmaz merak etmeyin kargo süresi gecikince zaten sipariş iptal olur
Azizeumut11 Cihangiriinannesii ayy çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz 🙂çok korktum kaç aydr almak istiyordum aldım dolandirildim diye düşündüm
Cihangiriinannesii Azizeumut11 Rica ederim ne demek uygulamalarda satıcı başka ürün göndermediği sürece ücret konusunda bı dolandirilma yaşamazsınız merak etmeyin ☺️
Suhedalm Hayır dolandırılmazsınız siz ürünü teslim almadığınız müddetçe para satıcının hesabına geçmez. Bu süreçte siparişi iptal edebilir ederse para yine sizin hesabınıza geçer.