cokisimvardahacocukuyutucam Canım böyle tuzlu,eksi,acı,tatlı karışık anlatabiliyor muyum bilmiyorum ondan çekiyorum ama o ne bilmiyorum iki cocuk doğurdum ben böyle şey yaşamadım. Aklıma onlarca yemek getirdim hiçbiri değil agliycam ya .
MSK cokisimvardahacocukuyutucam bende hamile olduğumu bilmeden Nescafe içiyordum ama haşlanmış mısır yer gibiydi çok garipti ondan sonra hamile olduğumu anladım 😂
kirikkalp cokisimvardahacocukuyutucam az önce yeşil elma yedim yalnız sadece yeşil elma değil pul biber, ekşi , zeytinyağı aklım gibi midem de karışık 😂😂 Not; Hamile değilim
tatlibiranneo @“cokisimvardahacocukuyutucam”#p29646bence bir masa hazırla tuzlu kurabiye ,1 çeşit tatli yanına acılı ekşili.bir analı kızlı köfte koy türlü koy hepsini ye belki gecer 😁
cokisimvardahacocukuyutucam tatlibiranneo iyi fikir ama öyle birsey değil canım tek birseyde hepsi olsun gibi ne tuhaf şeymiş bu .
ElisaMom_ cokisimvardahacocukuyutucam canım karışık pizza tarzı bişey yap kendine tatlı tuzlu ekşi aklına gelecek herşeyi koy içine öyle bişey yap bakalım belki iyi olur
jap cokisimvardahacocukuyutucam tatlı acı sos var bim’de. Acı turşuyu ona banarak ye ya da normal turşuyu
nescafebagimlisi Tablet çikolatayı erit , üzerine tuzlu kraker koy aynı yılbası çikolatası yapıyorlar ya o gibi sonra acı baharatlı kraker fln koy neyli istiyorsan öyle karısık bişey yap kesin istediğini bastırcak
ElisaMom_ cokisimvardahacocukuyutucam bak benimkide bol malzemeli çiğköfte çekti hemen eşime aldiriyorum🤭,Allah yardımcın olsun bacım aseripte canın neyi istediğini bilmemek çok kötü ya
Dorukunannesifatihinbitanesi cokisimvardahacocukuyutucam en son böyle hissettiğimde gece gece çiğköfte yemiştim 😀