ihsa Ben mama olarak sma optipro kullanıyorum ama bebiş tadını sevmedi ki ne düzgün içmiyor sizler hangi mamayı kullaniyorsunuz ve memnun musunuz kullandığınız mamalardan ?
gunesinannesi21 ihsa kesinlikle hipp organik combiotic öneririm aptamil bebelac kullandım iyi gelmedi hipp çok iyi
zk1611 ihsa ya benimki ilk başlar iştahlı içiyordu ama artık öyle iştahlı içmiyor acaba sıkıldı mı böyle durumlqr oluyor mu bilmiyorum bende aptamil mi denesem diyordum
ihsa zk1611 bazen çocuklarda mama reddi de olabiliyormuş hani çocuklarda meme reddi oluyor ya süt aynı süt ama çocuk bazen emmek istemiyor aç olsa bile istemiyor belki geçicidir eğer geçmezse bence başka bir mama deneyin derim ben
Deletedmom_98 Mavi10 Kilo alımı hep önde oldu. Ayın sonunda fazla kilo aldığı için kesmek zorunda kaldık doktorun önerisiyle Çünkü hem mamayı çok içiyordu hem ek gıdayı çok yiyordu Boyu da hep uzun ilerliyor tabi genetik de olabilir 27 aylık devam sütü içiyor hala Ciddi bir kabızlık sorunu yaşamadık biz Arada sırada her bebek yaşar zaten
ZeydsMom ihsa similac. Memnunuz. Hastanede vermislerdi bebegim iciyordu seviyordu. Eve geldik aynisindan aldik.