hivda31 mesela karpuz zamanı 14 kg karpuz aldık içini oyup fotoğraf cektik yeşillik alanda. Kzıımı karpuz içine koyduk. 😄
Aşure kazanının içine spagetti makarna ascı sakası etrafına renkli sebzeler yerleştirdik ocak üzerine koyup fotoğraf cektik.😄
Hayvancılıkla ugrasan tanıdıklar vardı onlar saman almıştı balya balya. Kızıma özel kıyafet aldım o samanların arasında cektim 😄
Yine yeşillik alanda asure kazanının içine beyaz örtü serdik dısa tadacak sekilde içine su doldurduk renkli büyük çiçeklerden attık kızım içinde oynarken cektik 😄
2 yaş fotoğrafları için beyaz zıbın giydirdim dısarda küçük tahta kasalardan masa gibi yaptık parmak boya palet fırca ve tablo aldım. Kızım onlarla tabloyu boyarken yüzünü gözünü de boya yaptık öyle cektim. En son 1 tabloya el ve ayak izini bastık hatıra kalsın diye. 😄
10 ay cekiminde bir sürü çeşit çeşit belki 20 25 tane dondurma aldık etrafına koyduk eline de 1 tane açtık verdik onu yerken cektim. 😄
3 aylıkken mor inekli tulumu vardı büyüklü küçüklü milka çikolata aldım 10 15 tane etrafına dizdik öyle cekim yaptık 😄
4.ayında sonbahardı yeşillik alandan kurumuş agac yaprakları topladık. Masaya komple 1 poşet döktük kızımı yaptırıdm arasına öyle cektim. Dısardaymış gibi gözüküyor 😄
Donut ile ilgili ay akrtı yapmıştım yine etrafına 10 15 tane Donut aldım rengarenk öyle yerken cektim 😄
Her ay için kart hazırlamıştım zaten uygulamadan ona göre ay ve dönemine göre yaptık.
Gibi gibi mesela suan aklıma gelenler bunalr 🤭
Şimdi ki çekimlerinde mesela dün yaptım. Büyük kızma big Sister yazılı küçük kızıma born in 2023 yazılı zıbın almıştım. Onları beraber cektim çok güzel oldular. Pinterest ten bakıyorum ben hep değişik değişik yapmaya calısıyorum 😄