YamanOglum Suragurler biogaia biz kullanıyoruz oğlum çok rahat gaz çıkarıyor gaz derdimiz yok bizim damladan mı bilemiyorum ama kullanın derim ben
Bartununannesi Oğlumun gazından dolayı acillik bile olduk. Bizi rahatlatan sey sabsimplexle beraber biogaia kullanmamiz oldu
Gggw Biogai nurse harvey kullanıyoruz . Biz de pek faydasını gördük sayılmaz . Ne yapacaz bilmiyoruz🤷♀️. Ben rezene kimyon yemekten içim dışım boşaldı resmen😂
Derincanan TazecikAnne22 hiç bir faydası yok bende kullandım zinko kullanıyorum şu anda biraz iyi çok şükür
TazecikAnne22 Derincanan ben babs şuruba başladım canım baya işe yaradı gibi bazen pat diye kendi çıkarıveriyo sen hiç uğraşmıyosun bile bazen az bi ıkınıp öyle çıkarıyor ama alttan üstten kendi çıkarıveriyor
Batimoms Suragurler ben 4 aydir biogaia kullandim oglumun hicc gazi olmadi. Gaz sancisi nedir bilmeyiz bbir kac gundur biraktim cocukta resmen 4..ayinda gaz basladi Uykusundan uyandiracak kadar. Bugun yeniden basladim biogaiaya
Bartununannesi Sarenur_Kara yogun olduğu gunlerde boyle bas ettim maalesef siz 5er damla verebilirsiniz 🥰
Ayce_1999 Almilam bende bunu kullanıyorum doğduğundan beri gazını fazlasıyla çıkarıyo ama hala huzursuz işe yarıyomu yaramıyomu anlamadım hıc 🤷🏻♀️
mervee51 Dorugum aynen bende araştırım ama bilmiyorum valla dikkat çekici şekilde paylasmislar bende riske atmamak için vermiyorum valla bilemedim ki 🙄