Papiii Kizlar merhaba.Uzunca nasil oldugunu yazamiyorum ama kizim kas goz arasinda peçete yediii.Yarsnu cikardim ama bir kismini yediii.8 aylikk kizim.Bişeyy olurmuu doktoraa gidelimmi???Basina gelen varmiii
Astral Papiii ben küçükkken kül,kum,gazete kağıdı normal kağıt yerdim gizlice o gazete kağıtlarının tadı hala damağımdadır 🤣🤣 ben 4 yaşlarında falandım ama bişey olmaz korkmayın
Papiii Kdm ayy rahatladim inan ölücektim resmen parmagimi midesine sokdum cocugunn ama azini aldim gerisi yedi gitdi🤦🤦🤦
Lolik Papiii kakasından balon çıktığını gördüm ben aklım çıkmıştı ne ara yedin nasıl farketmedim plastik sonuçta vicdan yapıp durmuştum😄
Tomris61 Papiii ilkinde çok korkmuştum ama sonra yemediği kitap, dergi, havlu kağıt kalmadı😅 kakasıyla gelir😬
Minnakordek Papiii afiyet olsun lif olur kakayla atar canım hiç bişey olmaz böcekler pislikler topraklar kumlar yiyecek daha annesi sakin ol
Lolik Papiii evet 😵💫😵💫 küçük su balonları varya onlarla oynuyordu ne ara patlattı ne ara yuttu hiç bilmiyorum kakasında görünce şok olmuştum
Usnac1995 Papiii benimki hemen hemen o aylarda mağazada etiket yedi 😂 kıyafet deniyordum elinede etiket verdim durmuyor diye. Hiç yiyebileceğini düşünmedim. Baktım etiketin yarısı yok. Sonra kakasından çıktı