tuba2323 Mustafamom_ Mercimek çorbası Soslu tavuk kanat Pilav Salata Tatlı olarakta enerjim el verirse sufle yaparım
Binnur_cam Mustafamom_ Akşama anamdayım ama yemekler benden babam sipariş verdi menüyü ; Domates çorbası Çökertme kebabı Yeşillikli salata Ortayada bir iki meze yapasım var patlıcan salatası ile belki kırmızı biber yaparım emin değilim ..
Tospikcemil Mustafamom_ kız misafirliğe geldik gene. Kırmızı merco çorbası Et kavurma Poğaça Havuç tarator Fındıklı kek var
Busraselmina Mustafamom_ köri soslu tavuk ve kramalı makarna , sebzeli tavuklu çorba , mayonezli patates salatası ve ortaya meze olarakta fırında sebzeli nohut
[silindi] Mustafamom_ Yemekleri erkenden yaptim rahatim😂 Etli tas kebabi Tereyagli kuskus Salata Cevizli kaymakli Kabak tatlisi 🥰
Birannne @Mustafamom_ Mercimek çorbası Tavuk sote Pilav Turşu salata Yemeklerim hazır kocamı bekliyorum 🥰
Tatlican Mustafamom_ Corba,nogut,tavuklu pilav,yufkadan börek, kereviz salatası ,marul salatasi ,ev yapımı turşu Kemal pasa tatlısı Kayinvalidem eltim ve gorumcemler vardi