25fatmaa_28ibrahimm Lütfen siz nasıl baş ediyorsunuz hiç bir şekilde ne ağlama krizi nede uyku krizi bitiyor ruhen ve bedenen çökmüş durumdayım bu ataklar ne zaman bitecek🤕🤔
Essese 25fatmaa_28ibrahimm baş edemiyorum ben😀😀 baş edenler nasıl yapıyor kenarda durayım da bekleyeyim😀
symag 25fatmaa_28ibrahimm tam düzeliyor gibi ama düzelmiyor. Şuan 5 aylık olduk. Şimdi sünnet oldu onun huzursuzluğu.
cemile161_ 25fatmaa_28ibrahimm bnde cok zorlanmıştım meme reddı cok olmuştu ama sonra gectı sımdıde 5 ay atagı ıcındeyız buda zormuş malesef
25fatmaa_28ibrahimm symag Allah yardımcımız olsun vallahi çok zor çıldırmak üzereyim bedenen ruhen çöktüm artık unutkanlık bile başladı bende😅
Essese 25fatmaa_28ibrahimm hepsi bizde de mevcut. Geceleri 14/15 kere uyanıyoruz gündüz uyumuyoruz. Sürekli huzursuz halleri, sürekli kucakta durmak istiyor ama orada da mutlu değil:) üzerine dişleri de çıktı tam huni takıp etrafta dolaşmalık benim halim😀
25fatmaa_28ibrahimm Essese elleri ağzında ama dış mi bilmiyorum kucakta da durmuyor gezdiriyoruz ediyoruz ama Hayır hiçbir şekilde durmuyor sürekli Ağlama krizimiz var uykusuzluk var uyku krizi var