Tombikdonerartikcokpahali Lütfen öneri verir misiniz cevizli de oturuyorum hangisi daha iyi gönderen var mı
alparslan1_ Tombikdonerartikcokpahali maltepede var size yakın orası. Memnundu gidenler burada okumuştum.
buglemss Tombikdonerartikcokpahali bende istiyorum çok ya aylardır araştırıyorum ama bir türlü aklıma yatan bir yer bulamadım
gunesin-annesi Tombikdonerartikcokpahali merhaba bi yer bulabildiniz mi ben de atalarda oturuyorum cevizliye yakınım
alparslan1_ Tombikdonerartikcokpahali bilmiyorum malesef sadece maltepede oyun grubu hakkında konuşulanları okudum.
Tombikdonerartikcokpahali buglemss merhaba ben bugün bal sokağı ana okuluna gittim. Çok ilgili ve odaları çok aşırı iyiydi çok memnun kaldım. Bir bakın istersenjz
buglemss Tombikdonerartikcokpahali evet ama ben anneli istiyorum ve 24 aydan küçük olduğumuz için olmadı malesef
Tombikdonerartikcokpahali gunesin-annesi merhaba ben ilk önce bal sokağı anaokuluna götürdüm orada oyun grubu varmış ama memnun kalmadım şuan gitmiyor bayramdan sonra bakinacagim