Silikon uçla emzirmenin zorluğunu meşakkatini iyi bilirim. 4 ay silikon uç ile emzirdim. Ara ara silikonsuz deniyordum. Emmiyordu ama denemekten hiç vazgeçmedim. 4. Ayında bir gün yine deniyorum kendi mememi aldı ve oymuş. Bir daha hiç silikon vermedim. Ha geçen mememin ucunu ısırdı yarıldı o zaman mecburiyetten taktım yine yavrum bu sefer silikon ile emmeyi beceremedi unutmuş 😂 Şuan 6 aylık uçsuz emiyor. Darısı başınıza. Her gün uçsuz vermeyi deneyin almayacaktır. Ama vazgeçmeyin hatta her emzirmede deneyin. Bir gün alacak umuduyla deneyin ve inşallah başarılı olursunuz 🙏 uçsuz emzirmeye başladığımda bu ne kadar rahatmış dedim ya. Uçla emzirmek eziyet resmen. Hava yutuyor kafasını aniden çekiyor silikon yere düşüyor. Bazen kayboluyor. Dışarı çıkarken unutursan yandın. Toplum içinde emzirince o neee niye onla emziriyorsun kendi memeni verseneeee diyenlerin boğazını sıkasım geliyor. Sanki bebek emiyor, ben çok meraklıyım silikonla emzirmeye. Gerçi burda bile yazmışlar şaka gibi. Kadın çok meraklı sanki silikon uçla emzirmeye. Her şeye bi yorumunuz var 🤦♀️