ArassMom_ Sevgili anneler 🤗 Bende bu batağa düşüp Airfryer almaya karar verdim ama bir türlü karar veremiyorum hangi marka iyi hangisi daha kullanışlı kullanıp memnun kaldığınız bir model ve marka varmı 🙈 Bu aralar aklımı Karacanın çıkardığı en son model ‘’ Air Pro Cook Köz XXXL ’’ olan modeli karıştırıyor kullanan varmı yada hangisini kullanıyorsunuz 🤗🤗
uyuyanadamdannefret ArassMom_ karacayı bilmem de çokta gerekli değil . Aldım pişman oldum bi köşede duruyor öylece
uyuyanadamdannefret ArassMom_ onvo aldım ablamda Karaca aldı . İçi küçük ki biz büyüklerden aldık . Kek yapmayo denedik ikimizin de başarısız oldu . Ki ölçili yaptık. Orda yarım saatte 4 dilim kek yapacağına fırında 20 dkda koca tepsi yapar insan . Kızartma iyi pişirmiyor. Balık için iyi . Onu da fırın yapıyor. Ben kullanışsız buldum
gurbetcimami ArassMom_ bende var ama ben fırınım iyi olmadığı için aldım fırının iyiyse çok tavsiye etmem temizliği çok sinir bozucu üst rezistansın olduğu yere sıçrayan yağlar yanıyor ve orası temizlenemiyor birde koyduğun yiyecekleri altı ısı görmediği için pişmiyor altını çevirip koyman lazım ama keklerde bir sorun olmuyor ben sürekli kek yaparım o güzel oluyor baton kalıp kullanıyorum onda bile altı çiğ kalıyor bazen keki ters çevirip koyuyorum sen düşün
ArassMom_ Zumra_Fatma teşekkür ederim. 🌸 Fakir düşünmüyorum daha önce elektronikte kullandığım ürünlerinden memnun kalmadım 🙄
Avesila ArassMom_ Karaca’yı teyzem iade edip Fakir almıştı, memnun. Ben, annem, yengem Philips kullanıyoruz, memnunuz. Ablam Xiaomi kullanıyor o da memnun.
Hcmy_ ArassMom_ ben xiaomi aldım çok da memnunum hem mikrodalga hem fırın köfte patates kızartma et yemek . Yemek ısıtma her şeyi yapıyorum
ArassMom_ Hcmy_ diğer seçeneğim xiaomi aslında bununda yorumlarını merak ediyordum. Tavuk yemekleri meyve sebze kurutma közleme işlemlerinde nasıl acaba 🙄