Aleyunll Bebeğime dün sabah elma rendesu az biraz havuç rendesi birkaç tane bebe bisküvisi ve de ceviz rendelemistim bu ay ki bebeklerde verilebilir yazıyordu ki bebeğim 6 ay 6 günlük ama yedikten sonra kakası siyah oldu ve cıvıktı doktoru verdiklerin ağır gelmiş olabilir dedi o yüzden pirinç unu ver dedi ama benim bildiğim pirinç unu da zararlı yani yararı yok faydası var ne yapacağımı bilemedim doktorumuz azeri doktor bizim türk kültürü ile bir değil dedikleri bazı şeyler iyi bir doktor ama pirinç şeker süt blenderdan geçir deyince ne yapacağımı bilemedim
Masalalya1 Aleyunll bebek irmiği, organik tam yulaf unu, organik bebek tarhanası, organik bebe büsküvisi , kendi yaptığın yoğurdu her gün mutlaka yemeli alerjisi yoksa 😇
Aleyunll adaatuna tadım yaptık tabiki cevizi tadım yapmamıştık ama sanırım ondan oldu pirinç unu zararlı diye okudum doktor ver dedi benim de kafam karıştı haliyle
Aleyunll irmaks0 organik irmik keçiboynuzu pekmezi ve yulaf unu dışında almam gereken birşey var mı siz neler aldınız yarın alışveriş yapacağım ek gıda için yardımcı olur musunuz bugünlük pirinç unu yedirsem birşey olmaz herhalde dimi