myraMom Kızlar 3 gün önce 2.ay aşımızı olduk. Rotavirüsü de vurdurabiliyor muyuz aradan zaman geçmesi lazım mı
nilde35 myraMom merhaba biz de aynı gün Rota , karma aşı ve Çocuk felci aşısı olduk. Ama en iyisi doktorunuza sormak.
tmtalya Merhaba ben diğer asılarla aynı gün yaptırdım doktorumun tavsiyesi üzerine.gelecek ay da 4. Ay aşıları olacak rota virüsü aşısının 2. Dozu yapılacak aynı gün.
EbruBoluKaya Normalde aşılar arası 21 gün olmadı gerekiyor ama rota ağızdan damla olduğu için beklemeden yaptırılabiliyormuş
Dfncgdm2022 myraMom ya o gun hepsını yaptırcaktın yada 1 ay beklemen gerekıyor canım oyle ıkı uc gun gevtıkten sonra baska ası yaptıramazsın sımdı 1 ay beklemen gerekıyor
Hatice7 myraMom biz de aynı gün vurdukduk doktorumuza sorarak zaten rotavürüs aşısı ağızdan veriliyor
eraysen myraMom pardon ben aşıyı karıştırdım verem aşısı oldunuz 2. Ayda o canlı aşı rotada canlı aşı o yüzden ya aynı anda olmalıydınız ya da en az 28 gün geçince olabilir iki canlı aşı ya aynı anda yapılır ya da en az 28 gün sonra
Dfncgdm2022 Karmom hemsıreler o şekılde soyluyor ustelık gıttıgım 3 doktorda aynu seyı soluyor zaten mantıklı olan bu cunku bazı asılar canlı ası o yuzden hepsını farklı gunde yapmak yerıne ya aynı gun yada 1 ay gecmesı gerekıyor bız hep bu sekılde yaptrdık