etuerk sevin21 benim bebeği de çözmedim daha sürekli emmek istiyor. Ama 3 saatte bir vermeye çalışıyorum. Yoksa göğüsüm dolmuyor. O yüzden kaç cc içiyor bilmiyorum. Ama bazen mama veriyorum 120 ancak içiyor. Kilosu yerinde çok şükür
sevin21 livanurvealpinannesi61 benim bebeğim hem az içiyor hemde 5 saat bile içmediği oluyor çok tuhaf bir bebek 🥺🥺sürekli zorluyorum içmesi için
berenmomn sevin21 ben telefondan kendi videosunu açıp izletiyorum o sayede biberonu tutuyor 150 cc bile içiyor yoksa sizin dediğiniz gibi aç yaşıyor kilo almıyor. 2 3 dk izletmek zorunda kalıyorum
berenmomn sevin21 haklısınız aslında ben çok yedirme taraftarı olan anneler var ya öyleyim galiba. Şişmanladı zaten arayı açacağım. Ama 4 saatte bir 180 cc içmeli diyorlar ben onu ikiye bölüyorum işte
serrecalp sevin21 benimki de öyle gündüz uyurken veriyorum zaten emmedi mama yiyor almadığım mama biberon kalmadı
abisininbebegi Bizde 6 aylık biberon hiç tutmuyor diliylr itiyir ne yapacam sasrdim hiç yemiyor meme de bıraktı biberonda birakiyor galiab
sevin21 abisininbebegi kaşık mama alıp kaşıkla vermeyi dene onu da almazsa yapacak bir şey kalmıyor ben hepsini denedim 😢