erkencikus_ Gryffindor sanırım yağ izi ve dolap emmis benm de var bende çıkaramadım kziimin parmak izi hatta bekliyim bende bari
Orenda_ Gryffindor Asprin yağ çözücü var o çok iyi ben ocağa da onu kullanıyorum bir dene istersen canım
Gryffindor atlasmomyy_ Döktüm çıkarmadı. Yani sarı güç kullandım bildiğiniz daha etkili bir yağ çözücü varsa sevinirim. Evet oğlumla eşimin ben hastaykenki marifetleri yani yağ lekesi
Gryffindor erkencikus_ Malesef ben de çıkacağını pek düşünmüyorum çünkü içine işlemiş gibi tüh ya. Umarım etkili bir yorum gelir de işimize yarar
Gryffindor melegim71 Belki çizer diye denemedim. Önce ufak yukarlarda bir yerde deniyim bakalım çizmezse lekeye denerim teşekkür ederim ♥️
Orenda_ Gryffindor Valla bilmiyorum canım bir bak gittiğinde… eşim esnaf o yüzden market alışverişini eşim yapar nerden alıyor bilmiyorum akşam sorarım bı😊
kahvekokusuu Gryffindor bu dolaplarda lake olan dolaplar gibi ekstra bi kaplama malzemesi olmadığı için mdf içine hapsediyor ve gitmiyor diye biliyorum yada varsa da ben hiç duymadim umarım vardır çözümü
Gryffindor kahvekokusuu Aynı fikirdeyim aslında çıkmayacak gibi. Bakalım vardır belki bir çözümü deneyen olmuştur belki
FatmaKrbkl Gryffindor dolap içine çektiyse yağ çözücü falan çıkarmaz da buharlı temizleyici gibi bişiyle denenebilir o da çok uzun kullanılamaz ahşaba da zarar verebilir bilemedim 🥴
Gryffindor FatmaKrbkl Evet bana da çıkması imkansız gibi geldi ama bir sorayım dedim bence de hapsolmuş içine. Önden asla görünmüyor ama yandan sinir bozucu.
Alerjikrinit Gryffindor kız kalsın boşver benim dolaplar da aynı model muhtemelen 1 seneye bende de kalıcı iz oluşur
Gryffindor melegim71 Yaa teşekkür ederim cif ve poşet çıkardı ♥️ yağ çözücü bile çıkarmadı cif de zarar verir diye Cesaret edemedim ama çıkardı şükür 😍
kahvekokusuu Gryffindor işte sırf bu yüzden lake yaptırmıştım lakeyi de temizlemesi parlatmasi zor ama en azından izi kalmaz diye🤭
marsiyen Gryffindor Domol köpük temizleyici çıkarıyor. Rossman da satılıyor. Online olarak da alınabilir.
Gryffindor kahvekokusuu Lake canmış gerçekten önceki evimdeki lakeydi silince izler de geçiyordu bunun kullanımı gerçekten zor. Ama şükür çıktılar 😃
alpinannesi__ Gryffindor BİM’in kendi markası güldal yağ çözücü var mavi renkli ondan çok memnunum tüm lekeleri çıkarıyor bi deneyin isterseniz ☺️