elifucar Merhaba kızlar 1 haftalık bebeğim var geceleri uykuya dalmakta büyük problem yaşıyoruz sabahlara kadar nöbet tutuyoruz gazı yok karnı tok altı temiz böyle bir durum yaşayan var mı aranızda 😞😞 O kadar yoruluyorum ki anlatamam var mı tavsiyeniz
SenaBetul elifucar canım benim bebeğim 53 günlük ilk haftadan beri gece mesaisi yapıyoruz.Karnı tok oluyor uyumuyor. Arada gezi oluyor.ben doktora söyledim.normaldir dedi.yeni bi ortamda adepte oluyor gece gündüz ayırt edemiyor. Ben dua açıyorum.Oyle yavaş yavaş dalıyor.Vakıa suresi bi dene istersen.O kadar uykusuz kalıyorum ki anlatamam ancak bununla dalıyor sabaha karşı o da
Okyanusolmak elifucar normal. Biz de öyleydik. Sürünüyorduk uykudan :) düzeliyor. zamanla. Kucakta uyumayı seviyorlar. Babasının göğsünde az uyumadı. Anne karnındaki ses var youtubede. O çok işimize yaradı
Mutlu_bebegimm elifucar daha bir haftalıksa sana ihtiyacı vardır. Emzirip hemen yatırma biraz göğsünde uyusun, kendini güvende hissetsin. Olmadı ten teması yap. Sol yanına yatır hic konuşma sadece sarıl ihtiyacı bu bence
Seraap27 elifucar Ben kendimi asmam lazim o zaman benim kiz 1 yasinda suan uyumassi icin ne dualar okuyom 😃 ilk 3 ay öyle cok cok normal bisey daha cok kücük
Susamm Bana hep derlerdi 3 ay sonra biraz rahatlarsın diye. Gerçekten de öyle oldu. Gaz olayi bitti uyku duzeni bir tık daha düzeldi ta ki 4 ay atağına kadar :)