Gurbettt34 Kızlar elinde gerçek böyle dışarıda satılan iyi bir magnolia tarifi olan var mı normal google de yazan tarifler dışında
Zumra_Fatma Gurbettt34 normalde krema koyulmuyot muhallebiye ama koyarsaniz krema sogudukfan donra tadi ayni disardakilere bnziyo
Lolik Gurbettt34 Hep bu kremayla yapıyorum aynı dışardakiler gibi oluyor Bazen limon kabuğu da rendeliyorum aroma seviyorsanız eğer aşırı yakışıyor deneyin derim
slkmsncemile Gurbettt34 muhallebi kremadan ziyade ferhat şefin pastacı kremasını yapıp içinde ince beyaz çikolata eritin sonra azıcık süt sonrada krem şanti ekleyin ve karıştırın. Aynısı oluyo
Gurbettt34 Zumra_Fatma Öyle de yapıyorum canım normalde zaten ya krema ya kremşanti koyuyorum ama yine de o köpüksü kıvam olmuyor
dunyammm Pişirirken krema ve beyaz çikolatadan bir iki tablet atarsanızda aynı hazırlar gibi oluyor 🤩
Gurbettt34 mervemir- Ay gerçekten çok iyi duruyor tarif ayrı ayrı koyuyordum malzemeleri ama krema kremşanti labne falan sağlam umut verdi😂 Teşekkürler canım
Gurbettt34 Lolik Bu tariften yapıyorum bende ama beyaz çikolata hiç koymamıştım onu da koyucam bir dahakine
Hlmylmz Gurbettt34 geçen yaptım kremasına krem şanti katılım ben piştikten sonra Bide üzerine krema ile çikolatayı eritip döktüm tadı hala damağımda çilek veya muzla süsle offf
Gurbettt34 Hlmylmz Off şuan anlatmandan bile o dışardakiler gibi bir tat geldi malzeme alır almaz denicem😍