Guzyagmuru Ben yedırdıkten snra hemen kaldırıp gazını cıkarıyodm halıyle yarısını kusuyodu sımdı sırtını gögsume yaslıyom öyle duruyoz bı sure gazı kendı cıkıyo ve avent bıberon kullanıyodm dr browna gectık çok az akıtıyo dolayısıyla gaz dolmuyo baya ıyı geldı kusmalara ıns herkesın sorunu çözülür diye yzmak ıstedım
Elfidam Guzyagmuru merhaba bnde az once bununla ilgili bi post acmistim sizin yaziniz simdi denk geldi. Bebegme reflu tanisi konmadi ama belirtiler onu gosterio. Siz neler yasadnz da bu tani koyuldu. Ben biberon olarak medelanin az akisli olanini kullaniorm cevirdgnde akmayan tipten. Sizin bahsettignz biberonda mu bu sekilde
Elfidam Guzyagmuru bebegim Memede iken kivraniyo mesela. Cok zor besliyorumm. Biberonla da bogulcak Gibi mamayi yiyo hatta aglamaktan yiyemiyo 😭 mama da Koyu kivamli ustelik. Cok uzuluyorum tum gunumuz aglamayla gecio
Mervan Guzyagmuru ben doğduğu günden beri o biberini kulanıyorum canım coook cook memnunum yapandan allah razı olsun kolay sindiriyor
Guzyagmuru Elfidam cok kusuyordu öğüruyordu ve kılo alımı azaldı malesef reflu dedı doktor dr brown bır numaralı bıberonu kullanmaya basladm avent cok dokuyo agzına ıyce bogulcak gıbı oluyodu
NaimeYilmaz ElaNaz Öksürük , ağızda ekşi birşeyler varmış gibi geveleme , fışkırır tarzda kusma ve sırt üstü yatırınca huzursuzlanma. Bebeğime bu şikayetlerle reflu tanısı kondu.
Elamm BİZİmde var gibi dün gece ağzına bir şeyler geldikçe ağladı ve uykuya dalamadı emerken de uyuyakalıyor gazını çıkaramıyorum ne yapmam lazım ☹️
Aysnrmhnfi Elamm benimde oyle gazını alsam bile yatirimca bi sure sonra geri geliyor bogulacak gibi oluyor yutkunuyor sesini duyuyorum :(
btlbtl NaimeYilmaz ben cozum bulamadim 3 saat sonra bile kusabiliyor. artik kiyafet degistirmekten deliye donduk hem bebegi hem kendi ustumu surekli degisiyorum.
Aysnrmhnfi NaimeYilmaz reflu tanısı konduktan sonra ne önerildi ilac ya da baska birsey.birde kac aylik bebeginjz
btlbtl NaimeYilmaz bugun arabada 2 kere misafirlikte 3 kere kustu en son buzgulu cop poseti bagliycam 😂😂😂
NaimeYilmaz btlbtl 😅 o da secenek elbet ama yıkanabılır mama önluklerı var ne kadar rahatlar bılmıyırum ama 🤷♀️