isabella 7 aylık bebekleriniz uyku düzeni nasıl benim ki 1 2 aşağı uyumuyo uykuya geçmeden de ağlıyor sabah 11 de falan kalkıyor erken kaldirsam akşam erken uyut mu acaba siz nasıl düzen oluşturdunuz ?
girlmomm isabella tam aynıyız uyku saatleri de aynı gece 11 gibi yatsada yarım saat sonra kalkıyor şimdi yatıyor kendi düzenini kendi oluşturdu gün içinde kaç uyku yapıyor
ledaaanrr isabella yanlızız sanıyordum bizde aynı durumdayız normalde saat 7-8 gibi uyurdu bizde yatardık erkenden sabah erken kalkardı suan asla uyumuyor öğlenin bir saati kalkıyoruz ama düzentmeye çalışmak boşa çok denedım bu sefer dişi çıktı yık hastalığıydı sürekli huy değiştirdi 9 aylık oldu hiç bir şey değişmedi sadece ben yoruldum ve yıprandım 🫠🥹
Kokina07 isabella bebeğim 6aylık. 9da kalkınca 10 da uyuyordu. Bir kez kaçırdık şuan 11/10 oldu sabah kalkış. Birde şeye çok dikkat edin benim bebeğim günde 3kez uyuyor 30/30/30dk son uykusunu 6/7 den geç yapmamaya calısıyorum ki 11de uyusun ona dikkat edin son uyku önemli
tuche8989 Uğraşma bacım uyku düzenleri oluşmuyo. Tam düzene girdi diyorum yok atak yok diş yok gaz yok gelişim haftası yok ek gıda. Bitmiyo sonu gelmiyo saldım o yüzden Şuan 7 aylık ayağımda kavga dövüş zor uyutuyorum. Gece uyanıp oyun oynamak istiyo🙄
isabella tuche8989 bende saliyim bari boşuna uğraşmaya gerek yok keşifleri nasıl isterse öyle oluyor zaten 😁
ledaaanrr isabella bizdede çıkmadı çıkmadı iki tane birden patladı çok zor gerçekten yemek yemıyo mızırdanıyp çok huyu değişti ama tek tesellim geçecek olması düzene binecek diye sabırla bekliyorum 😔🥹🫠