lceLady Çok üzüldüm ya. Vallahi billahi. Aksamdan beri. Yazık günahtır. Yazıp yazıp siliyorum. Namaz kılarken öldürmüşler bide. Napti ne ettide bu adam birde namaz kılarken. Hangi kitapsız yaptı bunu. Mekanı cennet olsun
Avesila lceLady Cemaatler / tarikatlar için söylediklerinden dolayı tehdit alıyormuş. Bu cinayetin arkasında kimlerin olduğu belli yani. Kendilerini dindar olarak tanımlayan müşrikler.
incitomm lceLady vee İslam’dan kim bu kadar nefret eder adam o yola başını koymustu kimseye zararı yoktu anlamiyorum ne istediler Allah’ın huzurundayken bunu o adama yaptılar çok üzüldüm insanlık bu denli yobazlaşamaz…
rabis0625 lceLady birini öldürürler ama binlercesi yetişir hak olan dini anlattığı için böyle oldu diğer hocalar gibi uydurulmuş bir dinin peşini tutmadı isteselerde istemeselerde insanlar aetık gerçek dini öğreniyor o zaman kim durduracak
Efelar8 lceLady Bende aşırı üzgünüm. Sanki yıllardır onu tanıyormuşum gibi üzüldüm. Çok severdim kendisini videolarını izlerdim arada. Olan hep garibana oluyor. Mekanı cennet olsun.
Alya-Sena Dogru sozler soyledigi icin bazilarinin zoruna gitti heralde. Adamin din i anlatmakdan baska bir amaci yoktu.
Avesila incitomm İstedikleri gibi at koşturuyorlar zaten. Baksanıza ellerini kollarına sallayarak cinayet bile işlediler daha ne olsun.
Avesila incitomm Zaten ülkede adalet, hukuk kalmamıştı. Anayasanında dün itibariyle iyice içinden geçildi. Artık o da yok. Bu adamın failleride serbest şekilde ellerini kollarını sallayarak toplumun içinde dolanacak.
birbebekmasali lceLady acısını ciğerimde hissettim desem yeridir , doğru söyleyeni asla barındırmıyorlar 😔 ne istediniz garibandan ya elleri kırılsın kim yaptıysa 😔
Sontvbukucu lceLady Mekani cennet olsun. Dogrulari duymak bazı şirkci tarikatlarin hoşuna gitmedi demek. Ilahi adalet elbet yerini bulur.
Ahsenneguzelguluyorsun lceLady Pkk aleyhinde soylemleri var adam oldürmek pkk ve yancilari icin cok kolay birsey secim oncesi yapilmasi da manidar.Allah gunahlarini bagişlasin garibandı üzüldüm.
deleted20517 lceLady şerefsiz yakalanmış,dünden bellidir uyuyamıyorum ne istediler zavallı adamdan doğru söylediği doğru konuştuğu için bu dünyada barindirmadilar lanet olsun pis fırsatçılara,
Ummuscetinkaya lceLady bende ilk başta çok üzüldüm ama kurtulduğu ve daha iyi şekilde geleceğinden emin olduktan sonra aşırı heyecanlandım. Kahramanlar ölmez sadece şekil değiştirir , hz Mehdi aleyhisselâm ın komutanlarındanmış kendisi Allah ın izniyle 🤍
Ahsenneguzelguluyorsun Ummuscetinkaya Mehdi as’ın komutanlarindan oldugunu nereden cikardiniz ya bu bilgileri size kim veriyor😂