Cihangirinannesi25 Kizlar selam kapali kiyafeti ve cocuk kiyafet araba satmak istiyoeum dolap uygulamasi nasil satabilirmiyim veya daha hizli iyi bi uygulama varmi
AnnaKarenina_ Cihangirinannesi25 dolapta bi dünya satış yaptım önceden karlıydı ama şuan felaket daha dün 300 tlye bot sattım 180 tl olarak bana kaldı 120 tlyi kendine aldı dolap
fizikcianne Cihangirinannesi25 satarsın tabi. İnsanlar artık ikinci el alış veriş yapıyor. Kaydolurken basamak basamak gösteriyor. Yaparsın merak etme. Bende hiç bilmiyordum öğrendim. Bide buna benzer Gardrops uygulaması var oda iyi. Çoğu insan iki uygulamayıda kullanıyor hem o uygulamaya hem diğer uygulamaya aynılarını yüklüyorsun. Hangisinden satılırsa artık.
Cihangirinannesi25 MorVosvos Hangi bilgileri istiyor banka hesabinami yatiyor nasil oluyor yazarmisin arkadaşım
MorVosvos Cihangirinannesi25 satılınca ürün ücret uygulamaya düşüyor. Ürün teslim edildikten 2 sonra çekebiliyorsun
Cihangirinannesi25 MorVosvos Nereye geliyor para peki nerden cekebiliyorum hic kullanmadim ondan soruyorum
Cihangirinannesi25 fizikcianne Baska bi hesap acmistim ama ordaki ismi ve sifreyi hatirlamiyorum bende yeni hesap actim ama tlf girmem geekiyor daha once bu tlf no kullaniyor diyor bunu nasil cozerim bilen varmi