Oziaden berosunannesi 9nceden iyice haşlayıp eline veriyordum şimdi tükürüyor 13 aylık geçen gün köfte şeklinde yaptım yedi beğendi :)
lesaa shrhyt 7 aylık bebeğim önüne koyuyorum bende o bitirene kadar izliyrm kendisi yiyor. Yoksa brokoliyi yeremiyrm .
bebitomm13 berosunannesi ben 5 aylıkken haşlayıp eline vermiştim.ilk tattığı sebzeydi.şimdi 13 aylık.yine haşlayıp zeytinyağı ve limon sıkıp karşılıklı yiyoruz.en sevdiği sebze brokoli olabilir 😂
shrhyt lesaa aman bize 3 yaşında kadar yedirdiler de biz mi yemeyi öğrenmedik. Modern anne blw vs .. tabi herkesin tercihine saygı duyuyorum
Merve1601 Bebeğim bir yaşında eline havuç brokoli ekmek elma herşeyi veriyorum yiyorda kemiriyor bayağı ama iş yemek yemeye gelince asla pütürlü gıda yemiyor asla tükürüp ağzından çıkarıyor Allah’ını seven bana bir çare bulsun
Nurcuks11 Merve1601 valla o dert bendede var canının istediğini gayet güzel yiyor ama istemediğini tükürüyo bulgur pilavını seviyo yiyor ama pirinç pilavını tükürüyo çorbanın içinde tane olırsa tükürüyo zaten herşeyi seçiyo siz neşer yediriyorsunuz ne yemek yapıyorsunuz acaba
Nurbost berosunannesi haşlayıp bi kısmını direk eline veriyorum. Bi kısmını da sarımsaklı yoğurt yapıyorum öyle yediriyorum
tazemom1 berosunannesi havuç kapya biber soğan sarımsak patates li sebze çorbası yapın blend edin onu . Havuç ve biber tadını tatlı yapıyor hem de şifa gibi bir çorba oluyor
Baloglum93 berosunannesi çorbasini yapabilirsiniz ben sadece brokoliyi hasliyorum blendirdsn çekip un kavurup içine atıyorum bir miktarda süt ekliyorum bı kez daha bilendir yapiyorum güzel oluyor havuc patates atmıyorum
Merve1601 Nurcuks11 tarhana çorbası , yoğurt çorbası , şehriyeli çorba yani anlayacağınız hep çorba 😔
Mnli Merve1601 ben geçen tarhana çorbasına tatlı patates kattım oğlum anlamadı rengi aynı diye 😂 tavsiye ederim kızım ek gıdaya yeni geçti buharda pişirdiğim tatlı patates arttı çatalla ezdim kasede üstüne çorba koyup çatalla çırparak karıştırdım miktar olarak 1 halka dilim gibi ama az da olsa yemiş oldu sade yemiyor çünkü tatlı patatesi
Nurcuks11 Merve1601 bizim buğday alerjimiz var herşeyi yiyemeyiz zatende genelde hep çorbadan gidiyoruz bizde patates havuç bal kabağı közlenmiş kapya biberli kıymalı çorba yapıyorum en sevdiği bu elimde ne vatsa sebze koyarım içine tadını değiştirmeyevek kadar yiyor ama asla beyaz çorba yemiyor glutensiz şehriye vs aldım ama şehriye pirinç mercimek bunlarıda asla sevmiyor
Deletedmom_110 berosunannesi karnıbaharla yemeğini yapıyorum kıymalı ezip yediriyorum yoğurtla çorbasına katıyorum
Mnli berosunannesi ben yemediği bütün sebzeleri az mercimekle çorba yapıyorum mercimek çorbası diye yiyor ama benim oğlum brokoliyi buharda haşlanmış yoğutla da yer