Mnpd shrhyt her çocuğun genetiği farklıdır bazı bebekler aşırı yer ama minyondur örneği çok gördüm benim bebeğimde aşırı iştahsız ama karşılaştırma yapmıyorum sağlıklıysa ne alaa karşılaştırmaya takılırsak hayat geçmez🫶🏻
tosbiksmoms shrhyt kizim 10 aylık 8350 kg 2 aya olsa olsa 9 kilo olur😀 boy da şu an 74 falandır tahminimce
sevimailesi shrhyt bebekten bebege değişir bence bu durum oğlum 6 aylık oldu kilosu 10.720 boyu 72 cm
shrhyt Mnpd bizimki de öyle mutfaktan burnumu alamıyorum ama 10 kiloyu gezmez. Tabi sağlıklı olsunlarda
Mnpd shrhyt benim kızım iştah açıcı denemelerle şuan zorla beslenmeyle mamayı felanda aşırı içmiyor 9.450 13 aylık arkadaşımın çocuğu 17 aylık ve maşallah aşırı iştahlı kızımdan zayıf 😂 çok alakasız bi denge
Drysmsn shrhyt 1 yaş aşısında 10.500 kg Her bebegın gelısımı farklı genetik faktörler de var tabi Sağlıcakla büyüsün yavrular en onemlısı bu 🌸
Minikkalbinannesi shrhyt bizde 1 yaşımıza yeni girdik kilosu 9800 kg boyu da 79 cm normal dedi doktorumuz
Meri-Mel shrhyt 15 aylık olucak 10 gün sonra boy 72 idi en. Son şuan en fazla 75 olabilirkilo 9 kg idi şuan belki 10 kg
Mnpd Limonsekeri tayyar özün macununu verdim inanın vermeye aşırı karşıydım ama tesadüf mü kaşık reddi geçtimi macundan mı bilmiyorum çok şükür yemeye başladı aşırı doyacak kadar yemiyor ama en azından az az yiyor 13 aylık ve 2 kaşık çorba sokamıyordum ağzına