Ombur Kızlar bebeklerim 23 aylık olmak üzere son 1 haftadır gece yatarken mamasını içmiyor süt içmeyi de sevmiyorlar sabaha kadar aç aç uyuyor siz neler yapıyosunuz yatmadan önce yedirmek için
sedaozan Ombur muhallebi ya da çorba tarzı şeyler veriyorum ben genelde. Ama eğer akşam yemeğini güzel yediyse ve erken uyuduysa bişe yedirmiyorum. Yemekten sonra kuruyemiş ya da pirinç patlağı vs veririm
BelaCivciv Ombur Akşam yemek yemiyorlar mı zaten? Yemek yiyorlarsa aç uyuduklarını sanmıyorum size öyle geliyor.
Cns15 Ombur 16 aylık akşam yemeğinden sonra bişey yedirmiyorum yemek saatinden 2 Max 3 saat sonra da uykuya geçiyor sabaha kadar da bişey yemiyor içmiyor 1 aydır gece emmesini kestim biraz sakin düşünün 🥰 aç olsa zaten içer
BelaCivciv Ombur Akşam yemeği ve uyumaları arasında 2 saat olmalı. İsterseniz 8 de yedirin içiniz rahat olsun uykudan önce yemek yedirmeyi önermiyorlar çünkü.
Ombur Ftmnrdgr bana sormadınız ama söylemek isterim ben 7 aylıkken doktorumun tavsiyesiyle kestim bana uyandığında su ver emzirme dedi ilk bir iki gün zorladı ama alıştı sonra gece uykularında ondan sonra düzene girdi
Ftmnrdgr Ombur Ay bende bırakmak istiyorum bebeğim hiç uyumuyor uyusada 15 20 dakikaya bir uyanıyor emerek uyuyor geri aşırı zorlamaya başladı