Sizin bebeğiniz de çok kusuyor mu bu normal mi . Günde üç defa üstünü değişiyorum omuzları hep ıslak 🤯
Leyli Kaç aylık kuzu bebeğin
Leyli canım bizimkide emdikten sonra fazlasını çıkarıyo yaka kullan baya kolaylık sağlıyo
Leyli fışkırtarak kusmuyorsa kusmalar normal sayılıyor sanırım bizimki de sık sık kusardı. Fular şeklinde boyunluk kullanabilirsiniz. Hem tarz duruyo hem ıslanmıyor üstü :D
Leyli bizde 4 ,5 aylik olduk hala kusuyoruz hatta bazen ustunu cikariyorum ustunu giydirene kadar temiz atletine tekrar kusuyor bazen bunaltiyor beni refluden oluyor malesef hem benim ustune hem kendi ustune bazen etrafada sicriyor :((9
Leyli bizde de olıyırdu biz e bebekten reflğ yatağı aldık yalnız dikkat edin yastık değil yatak eğimli beyaz bi şey düz kafa boşluğu da var sürekli onda yatırıyorum artık düzeldi çok şükür
Gzd
Ecenur0 bizimde bu ayın 13ünde randevumuz var nasıl çekiliyor ultrason
İki ay 23 günlük ama öyle süt fazlası gibi görünmüyor çünkü o kadar süt emdiğini sanmıyorum. Su gibi bişi çıkarıyor sırılsıklam olana kadar
Leyli Yaa süt çıkarıyosa normal dicektim cankm bizimkiside öyle ara ara kusuyo çünkü arkadaşom bebepide şuan 3.5 aylık su kusuyomuş oda doktora gitcekti önümüzde hafta almanyada ben haber alınca ondan sanada paylaşırım durumunu belki bir faydası olur canım ama sen yinede bir doktoruna telefon aç istersen ne olur ne olmaz😕😕
Fularlı kıyafetler aldım birsürü çok da güzel oluyor da fuları emiyor ama 😁
Leyli varsın onu emsin başka eşyaları emeceğine 😀
Leyli Erzurum'un neresinden
Ben onu gördüm ama işe yarayacağını düşünmedim gaz problemi yaşadığımız zaman da kiraz çekirdeklisi varmış tavsiye etmişlerdi. Ne kadar sürede düzeldi oğlum 2ay 24 günlük
Leyli hemen sonuç aldık çok şükür eğimli olduğu için mideden yukarı gelmiyor süt ha bazen çok emiyor gazını da çıkaramıyorsa biraz fazlasını kusuyor o da daha iki defa oldu ama ben çok memnunum
Valla benimki 3bucuk aylık hala kusuyor cok şiddetli olmasada. Reflüsü olabilir iyice gözlemle canım kusmasını miktarını ne zaman kustugunu falan doktoruna anlatırsın. Reflü yatak ve yastıklarıı var onlardan kullanabilirsin hem gece aklın kalmaz tıkanır eder diye.