Sssdt Kızlar 17 aylığız. Yarın kulaklarını deldiricem öneriniz varmı acımaması için ne yapmam gerekiyor. Kızım biraz huylu. Daha sonradan acı ateş vs oluyormu
emayy Sssdt benimde kızım var ben kendisi ne zaman isterse o zaman deldiricem şuan 24 aylık keşif donemindeler merak edip kulaklarını cekistirebilir bence sizde ne zaman isterse ozman deldirin yada yaşı biraz daha büyüyünce yinede siz bilirsiniz tabi
Babymomyy1 Sssdt 12 aylık deldirdim Dr. Sorarak ve sonrasında gerekli bakımı yaptım enfeksiyonlanmasim diye birkaç ay sonra altın küpesini taktım oh mis cıvıl cıvıl oldu 🤣
yenianne01 Sssdt 13 yaşında kızım deldirmedim( kuzenimin çoçuğu kreşe başladığında arkadaşı kulağını çekmişti küpesni tutarak kulak bebesini yırtmıştı) bende çok korktum hala deldirmedim kendide istemiyor zaten bende küpeyi sevmem kızımda sevmiyor
SRMY Sssdt ben kızımın kulağını 8 aylıkken deldirdim hiç bir sorun olmadı sadece bol bol kulağına nemlendirici kullandım çabuk toparladı
1ipek1ceren Sssdt Çünkü kulak deldirmeye öcü gibi bakanlar var. Çocuğun bedenine müdahale olduğunu iddaa ediyorlar 🤷🏻♀️
sezer2022 Sssdt okulda küpe yasaktı ömrüm ip bağlamakla geçti 🤦🏼♀️ 20li yaşlarımda ikişer delik daha yaptırıp acısını çıkarttım, boşverin lise çağında kendi isterse deldirin