@hasretleee
@Hilalck
@afra_krdg
Saat 11:00 de ilk öğün, 17:00 de son öğün. Son öğünden ilk öğüne kadar tüm gece aç duruyorsunuz benim yaptığım saatlerle 18 saat aç kalmış oluyorum buda ciddi yağ yakım süresi demek. Siz 16 saatte yapabilirsiniz 12-8 gibi. Yani akşam 8 son öğün, öğlen 12 ilk öğün. Yani asıl sistem 16 saat aç kalmak ama ben daha çok kilo verdiriyor diye 18 saati tercih ettim alışınca zorlamıyor çünkü hemde zaten akşam yemeğinden sonra birşey yemek sağlıklı değil yaptığımdan beri sabahları daha dinç uyanıyorum ve tatlı isteğim kesildi. Öğünlerimde kahvaltımda sadece 1 dilim ekmek yiyorum gerisi normal kahvaltılık ve mutlaka 1 yumurta bazen omlet. Akşamda ne yaptıysam ama küçük porsiyon. Artı bide kiraz sapı çayı içtim tuvalete çıkartıyor. Ve Bromelain adlı takviyeyi içtim ananas özlü oda yardımcı oldu kilo vermeye ve sağlığa olumlu etkileri var araştırabilirsiniz🫶 akşamları da dizi izlerken pilates hareketleri yapıyorum bazen bu arada gün içinde çikolata da yediğim oldu akşam makarna da yedim sadece porsiyon küçülttüm