FnurGokcan Kızlar merhaba, oğlum 2 gün önce 4.ay aşılarını oldu ve o zamandan beri aşırı huysuz,huzursuz sürekli ağlıyor. Atak döneminde birde, başına gelen rahatça atlatabilen uyku düzeni bozulmadan yoluna devam edebilen var mı?
cero21 FnurGokcan bizde 1 ay önce olduk sizin gibi tavsiyelere benimde çok ihtiyacım vardı sık sık ateşini ölçün emziriyorsanız bol bol emzirin biliyorum çok zorluyor sizi ama sabır gerektiriyor emin olun bi kaç gün daha böyle olabilir endişelenmeyin
cero21 FnurGokcan geçiyor geçiyor ama bebek bu ya ben artık fazla umursamamaya çalışıyorum bu çocuk neden böyle ya dedikçe kendimi hırpalıyorum normalde çok güleç olan kızım atak haftası olmamasına rağmen kan kusturuyor ama sabır ediyorum ve hepimize diliyorum
Seherpoyrazmuco Ayni ben sanki 4 ay asisini olduk cocugum.gitti yerine canavar geldi bizimki 3 gun surdu sonra duzeldi suan 5.ayina girdik sıkıntımız yok şükür olması gerektiği kadar..
Seherpoyrazmuco FnurGokcan 😁 olur olur yapacak bisey yok bebek buyutmek benim bu hayatta gordugum.en meşakatli iş Allah yardimcimiz olsun insallah