Annesinin-Kuzusu Kızlar doğum günümüz yaklaşıyor hep soruyorlar ne alalım diye bende sizden fikir istiyorum 2 yaşına girecek evde genelde etkinlik yapar treniyle kumlarıyla arabasıyla oynamayı seven bir çocuk oturarak oynamayı daha çok seviyor hem oynarken oglumada bişeyler katabilecek oyuncak önerilerinizi bekliyorum 🙏🙏
Annesinin-Kuzusu hilarious hangi setini önerirsiniz ilk defa alıcam ama kararsız kaldım banada mantıklı geldi
kubra0705 Aktivite masa sandalyesi var mı , oturarak etkinlik yapar filan demişsiniz gerçi de 🙈 ben teyzesinden onu istedim mesela 😅 bir de kitaplık. Onun dışında 2 yaş etkinlik setleri olabilir 🤩
Annesinin-Kuzusu kubra0705 kitaplığımız var bende annemlerden istemiştim en azından kendi kendinede etkinlik yapar ileriye dönük olur diye gercekten harika bi fikir bu arada 2 yaş etkinlik setlerinden çocuk akademi ve adedayı bitirdik haricinde önereceğiniz olursa mutlu olurum 🙏🙏🙏
tuanamoms_07 Parmak boyası, cırt cırtlı etkinlik kitapları, kinetik kum, Lego, ayrıntılı puzzle vs olabilir
Annesinin-Kuzusu tuanamoms_07 teşekkür ederim dediklerinizde bir tek legomuz eksik sanırım lego duplo deniycem 🙏🙏
hilarious Annesinin-Kuzusu kalp kutusu olabilir, sayı treni olabilir ya da sebzeli olan 😊 bütçenize bağlı ev falan da cok güzel 😍 mutlu yaşları olsun 💖