hmah Kızım 10 aylık oldu gündüzleri tek uyku yapıyor geceleri 4-5 kez kalkıyor ve bazen gecenin bi yarısı gündüzmüş gibi takılıyor desteksiz uyutmak istiyorum nasıl yapabilirim :(
nisavera hmah tavşan uykusu sayfası var ağlamadan uyku eğitimi veren benim bildiğim tek eğitim ondan eğitim alabilirsiniz
AliAreninAnnesi hmah Merhaba, tek uyku için erken dönemdesiniz bebeğiniz gündüz yeteri kadar uyuyamadığı için gece sık sık kalkıyordur. benim oğlum 1 yaşına girmek üzere 2 uyku yapıyoruz. Bence sizde en az 2 uyku yaptırın gece uyanmaları azalacaktır
Balkupu1 Destekle uyutmaya alistigi sey neyse meme ayakta sallanma gezdirme vs zamanla onlari azaltarak biraktirabilirsiniz daha kati kurallar var egitimlerde ama ben dogru bulmuyorum acikcasi
Atlaasmommy hmah kaçta yatıp kalkıyor uyku aralıklarına dikkat ediyor musun rutin yapıyor musun uyku öncesi
hmah Atlaasmommy sabah 7-8 gibi güne başlıyor 12-1 arası uyuyor akşamda 8-9 arası uyku sürecinde oluyoruz bazen anında uyuyor bazen huysuzluk yapıyor
AliAreninAnnesi hmah Uyku aralığı çok uzun huzursuz olması uyumamak istemesi çok normal. Bende çok çektim çok iyi anlıyorum sizi. uyandıktan sonra ilk uykuya geçmeleri daha kolay oluyor bebeklerin mesela 7 de kalktıysa 10-10.30 arası ilk uyku deneyin. 2. Uykusunu da 3-4 saat sonra deneyin. Hem az da uyuyormuş 1 saat uyku tüm gün için çok yorar uykuya direnç iyice artar.