ipekannesi55 Merhaba annelerim, 15 aylık kızım var öğrenme kulesi almak istiyorum Samsunda satacak olanlardan elden alabilirim. Diğer illerden kargoyla da alabilirim 🥰
Aslan2103 ipekannesi55 ben letgodan baktim 600 700 istiyolar 2. Ellere hepsiburadada bi tane buldum 500 tl hem 0 aldim. Bu 1000 tl olanlar kadar guzel degil ama is gorur. Daha kullanamiyoz kucuk kullanisi icin bisi diyemiyorum ama bulamazsaniz bakin isterseniz
ecrinbk Instagram miniklerin öğrenme kulesi diye sayfa var canım ben oradan aldım çok güzel yapıyorlar kurulumunda basitti. Biz sürekli kullanıyoruz
ipekannesi55 Aslan2103 satıcı ismini söyler misiniz ben de bakayım. Açıkcası 1000₺ gibi fiyatlar vermek istemiyorum tahtadan kolaylıkla yapılan bir şey malesef yapmaya eli yatkın kimse yok etrafımızda 🙈
Aslan2103 ipekannesi55 garaj home baktim simdi 584 tl fiyati hepsiburadada hosgeldin kuponu vardi 75 tl onda 500 kusure geldi iste annenizin falan hesabi yoksa ondan kullanabilirsiniz. Banada bin 2bin fazla geliyodu ondan 2. El bakiyodum bunu bulunca aldim hemenn 😅