Bugleminannesi28 MTVr bence normal zaten geç çıkarması iyi birsey Benim kızım 14 aylik 12 dişi var 1 yaşında 10 dişi vardi
mervekb MTVr 11 aylık hala 2 dişi var.2,3 haftadır yüksek ateş, huysuzluk, damak kaşinmasi vs hepsi var ne zaman yeni dişler gelir bilmiyorum.
Gorkemmm0101 Şuan 13 aylık olmak üzereyiz 4 altta 4 üstte toplamda 8 dişi var biz çok peş peşe çıkardık ama her bebek farklıdır sonuçta bunu kafanıza takmamanızı öneririm elbet çıkacaktır 😊
Brkcmrkrmz Benim kızım da 15aylık alt dişleri ancak çıkmaya başladı doktor hiç bir sorun yok dedi bize geç çıkan geç dökülür dedi gülümseyerek ayrıldık 🥰
Uzayyy Oğlum ilk dişini 1 taşında çıkardı . Şuan 14 aylık üstten 2 tane çıkıyor patlamadı henüz, toplam 4 tane Olacak çıkarsa
tultanhanim Hiç kafanıza takmayın lütfen her bebek biricik kendine özel farklı Ne kadar geç o kadar iyi bence Kızım 16 aylık 14 tane dişi var yaşında 8 tane idi çok çok zorlanıyoruz alt köpek dişleride çıktı çıkacak Arkadaşımın da 16 aylık kızı var 6 tane diş çıkarırken daha az zorlanıyor inanın ki
birprensannesi0208 MTVr oğlumda 1 yaşındayken 2 dişi vardı yanlışım yoksa bazı cocuklar geç cıkarabiliyormuş diye biliyorum ben
NihalDefne Kızım 1 yaşında ve hiç dişi yok 😂😂 geç çıkması iyi derler doktorumuzda sıkıntı olmadığını söyledi sıkıntı etmiyorum o yüzden
minikoalam MTVr bu cocuktan cocuga degisir. Az bile olsa dişleri cikartmak icin elinizden gelen bisey olmaz ki.
minikoalam MTVr benim buyuk kizimin tam 12 aylikken ilk disi cikti dogum gunu gecesinde patladi damagi. 15 aylikken 2. Disi cikti ondan sonrasi hep 2-3 arayla cikti suan 4 yasa dogru gidiyor tum disleri tam ama arka azi disleri bile 3 yasindayken cikmisti. Ben 1 yasina kadar cikmayinca rutin kontrole gidince sormuştum kan demir degerlerine vs bakildi ama yinede icimiz rahatlasin diye ancak ve ancak 14. Aya kadar hic disi cikmasaydi o zaman damagini yararak alirdik ama 2 tane ciktigi icin bisey yapamayiz demisti Ne kalsiyum eksikligi ne vitamin bu kadar etken değildir cocuktan cocuga degisir demisti 🤗🤗